Fred van Gerven presenteert uptempo liefdesballade ‘Wat ben jij een Engel’


Keer terug naar Nieuws

Als Fred van Gerven op het podium staat zorgt hij er altijd voor dat het publiek geniet van zijn gezellige feestrepertoire. Het is dan ook niet voor niets dat hij in de wandelgangen bekend staat als een uitbundige zanger die garant staat voor een geslaagd optreden. Dit jaar hoopt hij z’n 25-jarige artiestenjubileum te vieren op zaterdag 2 oktober vanaf 20.00 uur bij Partycentrum ’t Prikkewater in Vlaardingen. Fred gaat ervan uit dat alle beperkingen dan verleden tijd zijn. Een 8-tal collega-artiesten zullen hem tijdens dit festijn bijstaan. Volgens Fred gaat dit een speciale avond worden met een hele bijzondere verrassing.

Z’n nieuwe single ‘Wat ben jij een Engel’ is een Nederlandstalige bewerking van de Time Bandits klassieker ‘I’m specialized in you’ uit 1982. ‘Ik kan me nog heel goed herinneren dat m’n ouders deze plaat destijds heel vaak draaiden. De melodielijn sprak mij heel erg aan. Ik heb de tekst van ‘Wat ben jij een Engel’ zelf geschreven. Mijn vrouw Karina is als het ware mijn inspiratiebron. Het is eigenlijk gebaseerd op ons leven, maar ben ervan overtuigt dat het veel mensen zal raken. Zoals gewoonlijk ben ik met het idee naar de vertrouwelijke crew van Sonic Solutions (Joris van Dijk & Michel Clerks) gegaan die het geheel met medewerking van Manfred Jongenelis en backing vocals Natasja van Toom hebben geproduceerd. Vanwege de prettige samenwerking met Rood-Hit-Blauw verschijnt ook deze uptempo liefdesballade op dit label’, aldus Fred.

De CD single ‘Wat ben jij een Engel’ is vanaf 4 augustus 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Jaap van Didden (JVD Recording), zal ter promotie van de nieuwe singles op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Link naar website: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/fred-van-gerven/ Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=SrlxfuCW2dw

Fred van Gerven ‘Wat ben jij een Engel’…Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring