Geluidsman van FD Sound ‘Jovano Dingenouts’ brengt eerste single uit !


Keer terug naar Nieuws

Al schuivend achter de mengpanelen is Jovano Dingenouts besmet geraakt met het artiestenvirus. Jovano is de zoon van Franky Dingenouts, de man achter het alom gewaardeerde geluidsbedrijf FD-Sound. Zodoende kreeg de in 2000 geboren Jovano de kans in de keuken te kijken achter vele optredende artiesten. Uiteindelijk kwam hij zelf achter de schuiven te staan als vaste geluidsman van diverse bekende artiesten waaronder Frank van Etten. Maar het virus heeft inmiddels hard toegeslagen; Door gehoor te geven aan de kriebels die er al langer waren, heeft Jovano uiteindelijk zijn hart gevolgd, en staat hij nu zelf in de spotlights.

De release van zijn debuutsingle ‘Ik wil jou’, welk hij nu aan het grote publiek voorstelt, zal de eerste zijn in een naar verwachting lange rij geluidsdragers van deze jonge Brabander. Het liedje is geschreven en gearrangeerd door Jheron van der Heijden en is opgenomen en geproduceerd bij Manfred Recordings. Jovano vond in Rood-Hit-Blauw Produkties het label dat menig talent al introduceerde in Nederland Muziekland de ideale partner om ‘Ik wil jou’ meteen landelijk goed onder de aandacht te brengen. De zanger laat met dit gepassioneerde levenslied op een lekker energiek en eigentijds ritme, direct horen een regelrechte aanwinst te zijn. Daarnaast heeft Jovano looks wat naar voren zal komen via de door Kaska Producties vervaardigde videoclip. Kortom hou ‘m in de smiezen.. Jovano Dingenouts !

Link naar youtube: https://youtu.be/7dMfG0AvEPo

Link naar Spotify: volgt nog

Link naar info & boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jovano-dingenouts/

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614054550

Jovano Dingenouts…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring