Gio Swikker een aankomend talent met nieuwe single !!


Keer terug naar Nieuws

 

De 13-jarige uit Den Haag afkomstig Giovanni Swikker wordt gezien als één van de aankomende talentjes in de Nederlandse muziek. Deze jongeman, gesteund en begeleid door volkszanger Antonio, vond voor zijn single ‘Jouw Ogen’ onderdak bij Rood-Hit-Blauw Produkties. “Na een leuk gesprek lijkt mij dit een prima partner om de komende tijd mee te werken, ik heb er dan ook het volste vertrouwen in samen met mijn team stappen te kunnen zetten”, aldus Gio.

Naast zingen heeft de jonge Hagenees ook iets met acteren; zo heeft hij inmiddels al twee rolletjes gehad in de film ‘New Kids’ en is hij medio dit jaar te zien in de nieuwe politieserie ODDS op RTL5. Ook op dit moment schittert hij in de bioscopen in de met Goud bekroonde speelfilm “Low Budget Stuntman”. Op ‘Jouw ogen’, de nieuwe in StudioBizz opgenomen single van Gio Swikker, etaleert hij zijn talent. Met zijn fijne stemgeluid en opvallende uitstraling gecombineerd met deze gezellige zomers klinkende swingende single, zet Gio de toon voor een misschien wel hele mooie carrière in de showbizzwereld.

Aan de bijpassende clip werkten mee: Cameraman :Robert Vegt -Danseressen: De meisjes van Dans Creatie wateringen – Hoofdpersonage: Charlene Mulder -en Last but not Least: Beach Club Peukie Scheveningen

De CD single ‘Jouw ogen’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613075367

Link naar youtube: https://youtu.be/l3SIt_Juhjo

Gio Swikker.…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring