Guido van Zutphen duikt samen met DJ Marcel de studio in en brengen nieuwe single uit!


Keer terug naar Nieuws

Al geruime tijd is Marcel Bosman (DJ Marcel) de vaste geluidsman van Guido van Zutphen. Vaak opperde Marcel het idee om samen een lied op te nemen, maar daar bleef het dan ook altijd bij. Toch werd onlangs de stap gemaakt richting de Leico studio van Peter la Haye in Zoetermeer. Daar werd het nummer ‘Voor de eeuwigheid’ opgenomen die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt.

Het idee om naar de studio van Peter la Haye te gaan kwam van DJ Marcel. ‘In het verleden heb ik ook al samengewerkt met Peter, maar omdat er op een gegeven moment een samenwerking met tekstschrijver Henny Thijssen tot stand kwam, werd ook de keuze gemaakt om naar een andere studio te verkassen. Gelukkig heb ik nog steeds een goede verstandhouding met Peter die net zoals ik in Zoetermeer woont. Marcel en ik hadden het plan om het Duitstalige lied ‘Für die Ewigkeit’ van Mickie Krause nieuw leven in blazen. Chris Cohen schreef de Nederlandstalige tekst en Peter kreeg de opdracht om er een snelle versie van te maken. Dat heeft hij voortreffelijk uitgewerkt’, glundert Guido.

Guido en DJ Marcel zijn van mening dat het nu een prachtig moment is om de single uit te brengen. Met de zomer in aantocht en de versoepelingen die zijn aangekondigd door de regering hopen ze regelmatig samen op pad te kunnen gaan. ‘Wij zijn, net zoals vrijwel iedereen, klaar met de beperkingen. Wij hopen dat alles snel weer bij het oude is zodat we weer kunnen doen waar we zin in hebben.

De CD single ‘Voor de eeuwigheid’ is vanaf 10 juni 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Jaap van Didden, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse Televisiestations en Youtube te bewonderen zijn.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/guido-ft-dj-marcel-bosman/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=QjISW25Qkig

Spotify:https://open.spotify.com/track/1kXM4CFbt0o2kFa8betHUm?si=iIDLNcq2TkGVrCGN_WqnBg

Apple Music./ITunes:https://music.apple.com/nl/album/voor-de-eeuwigheid-feat-dj-marcel-bosman/1516816222?i=1516816224

Deezer:

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=114108579

Guido van Zutphen & DJ Marcel ‘Voor de eeuwigheid’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring