Guido van Zutphen steekt ‘Hold me now’ van Johnny Logan in Nederlandstalig jasje


Keer terug naar Nieuws

Op woensdag 11 september presenteert platenlabel Rood-Hit-Blauw de nieuwe single ‘Hoor me nou’ van  Guido van Zutphen. Het is een Nederlandstalige bewerking van Johnny Logan’s ‘Hold me now’. De tekst is geschreven door Henny Thijssen, de opnames vonden wederom plaats bij Studio M-Works o.l.v. producer Maarten de Groot.

De voorganger ‘Ik kijk je aan’, die 9 maanden geleden werd gelanceerd heeft het goed gedaan bij de vaderlandse radiostations. De uit Zoetermeer afkomstige zanger hoop met ‘Hoor me nu’  dat succes te evenaren. De officiële releaseparty vindt plaats op zaterdag 28 september 2019 bij Café Lautrec in Zoetermeer. Meewerkende artiesten zijn gastartiesten Donny Ponsen, Fred van Gerven, Henk Kersten, Lennart Koenraads, Elszebeth Heijsteeg en Carl Clancy. Het gratis toegankelijke festijn start omstreeks 20.30 uur.

Omdat veel artiesten tegenwoordig klassiekers in een nieuw jasje steken leek Guido het een prima plan om één van z’n favoriete liedjes van vroeger onder handen te laten nemen. ‘Het onderwerp gaat over de liefde en Henny heeft er een fantastische tekst op geschreven die voor veel mensen herkenbaar zal zijn. De boodschap dat een blik in de ogen meer kan doen dan veel lieve woorden komt zeker over. Het resultaat is een lekker swingend en dansbaar lied waar ik erg blij mee ben, aldus Guido.

De zanger met de bijzondere herkenbare stem laat weten dat hij heel veel geluk heeft gehad met de planning voor de clipopname. ‘Het was de laatste mooie dag in augustus. Tijdens de opnamedag was het ‘slechts’ 31 graden. De dagen daaropvolgend waren erg onstuimig. Samen met clipproducent Jaap van Didden bezocht ik het Zwarte Pad in Scheveningen. Die man ken ik al jaren en levert goed werk af’, meent Guido.

De CD single ‘Hoor me nou’  is vanaf 11 September 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/guido-van-zutphen/

Youtube: https://youtu.be/J4eZQ9hqFlg

Spotify: https://open.spotify.com/track/6SsUvIRziqAhIGpuUktSrM?si=Cwz2Y9kITkGTc0Tt5POGVw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/hoor-me-nou-single/1479189081

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/110324522

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113860452

Guido van Zutphen…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring