Harderwijker Andries van den Brink ook op Rood-Hit-Blauw !


Keer terug naar Nieuws

De uit Harderwijk afkomstige zanger Andries van de Brink verdient zijn geld met name in de ijzerverwerking. Daarnaast is van kinds af aan zijn hobby en passie het zingen van het Nederlandstalig lied.

Andries:

Ik ben als woonwagenbewoner geboren en kreeg het Nederlandstalig lied dus al gelijk bij m’n geboorte mee. Heel gek is het dus niet dat ik het liefst op feestjes en partijen sta te zingen om het publiek te vermaken. Ik ben toevalligerwijs in contact gekomen met Rood-Hit-Blauw, zijn broer Henk heeft een garagebedrijf waar ik al heel lang zaken mee doe. Na een leuk en gezellig gesprek in Nijkerk op kantoor bleken we elkaar al langer te kennen, De winkel op de Zwarte markt Beverwijk waar ik altijd de muziek kocht bleek van hem te zijn. Ik ben in de studio bezig met een nieuw liedje welke gepresenteerd wordt op Vrijdag 28 Juni op camping de Konijnenberg in Harderwijk met veel leuke collega’s.

Meer info: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005047908720

Binnenkort volgt meer nieuws over Andries en zijn nieuwe single!

Boekingen & Info Andries: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/andries-van-den-brink/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring