Harjan bedenkt zelf de verhaallijn van nieuwe feestknaller ‘Uit z’n panty’


Keer terug naar Nieuws

Stel je voor het is zaterdagavond. Je gaat er weer lekker op uit met al je vrienden en belandt in een bruin cafeetje waar de tap blijft doorstromen. Dan wordt het natuurlijk heel snel gezellig en zing je in koor een vrolijk liedje mee. Dat was precies de achterliggende gedachte die Harjan verweef in zijn nieuwe feestknaller ‘Uit z’n panty’ die bij zijn nieuwe platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt.

Daarnaast is Harjan (Toutenhoofd) ook een samenwerkinggestart met Gerto Music Productions omdat hij muzikaal gezien een andere weg in wilde slaan. Dat is overigens niet
ten nadele van zijn vorige producer Martin Sterken waar hij zowel solo als met Duo Dubbel-Fris veel platen opnam. Om een andere sound te creëren vond hij in Gerto Heupink de juiste producer. Bovendien wil hij zijn muzikale carrière nog serieuzer aanpakken en hoopt hiermee landelijk zijn vleugels te spreiden. Met het netwerk dat Ronald Visch (RHB) inmiddels heeft opgebouwd, ligt dat binnen handbereik.

Harjan: ‘De credits voor de melodielijn én de kreet ‘Uit z’n panty’ gaan naar Pascal de Vormer. Omdat hij geen onbekende voor mij is vroeg ik hem een paar jaar geleden al of hij een door hem bedachte melodielijn met mij wilde delen zodat ik er een tekst op kon schrijven. In 2018 ontving in een demo met alleen de tekstregel ‘Uit z’n panty’. De verhaallijn heb ik vervolgens zelf bedacht en zong het nummer in met als doel het door iemand anders op te laten nemen. Daar is uiteindelijk niets van gekomen. Het concept bleef dus op de plank liggen….tot een paar weken geleden. Ik had namelijk bedacht om het zelf uit te brengen en stuurde de basislijn van de mp3 naar Gerto Heupink. Hij heeft er echt een prachtige productie met een hoog feestgehalte van gemaakt waar ik erg trots op ben. Deze samenwerking krijgt ongetwijfeld een vervolg’.

De CD-single ’Uit z’n panty’ is vanaf 8 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Harjan ‘Uit z’n panty’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/harjan_uitznpanty

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=eZE8M2_Fx5I

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/harjan/

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions i.s.m.Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring