Henny Thijssen overtuigt Ramon Soer om ‘Jij bent mijn leven’ op single  uit te brengen


Keer terug naar Nieuws

Als zoon van de Enschedese horeca ondernemer Walter Soer bepaalde muziek de rode draad het leven van Ramon Soer. Organisatoren van diverse grote evenementen kwamen destijds naar het befaamde Hotel Atlanta gelegen aan de Oude Markt in het centrum van Enschede om deals te sluiten. Het was een zoete inval van artiesten, arrangeurs, producers en met grote regelmaat een groot fiësta. In die tijd leerde hij Henny Thijssen en producer Maarten de Groot van M-Works kennen.

Ramon, die al ruim 13 jaar zelf eigenaar is van Hotel Berg en Bos in Apeldoorn, staat zelf ook regelmatig op diverse podia in het land om z’n zangkunsten te vertonen. Henny Thijssen spoorde hem aan om eigen nummers op te gaan nemen. Daar wilde Henny hem graag bij helpen. ‘Zo gezegd, zo gedaan. In de afgelopen twee jaar hebben we vijf nummers opgenomen bij M-Works. Op een gegeven moment kwam Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw op de koffie bij Henny en kreeg het nummer ‘Jij bent mijn leven’ voorgeschoteld. Hij was onder de indruk van mijn manier van zingen én mijn stem. Zowel Henny als Ronald gaven als tip om het lied op single uit te brengen. Daaraan heb ik gevolg gegeven’, onthult Ramon.

De tekst is pakkend en zal bij menigeen emoties oproepen. Volgens Ramon kan iedereen er mee doen wat hij of zij wil. Het is breed uit te rollen. ‘Het lied past perfect bij mijn leeftijdscategorie. Ik ben de jongste ook niet meer. Als dit gezongen zou worden door iemand van 20 jaar raakt het de lading niet. Omdat de vijver waarin we allemaal vissen erg groot is en veel artiesten hetzelfde doen, hoop ik dat ik me onderscheid met dit gevoelige nummer’.

Ramon kan zijn zangcarrière goed combineren met z’n werkzaamheden in het hotel dat 16 kamers telt. De productiviteit vindt hoofdzakelijk s’ ochtends plaats tijdens het ontbijt. Gemiddeld staat Ramon elk weekend vier keer op het podium om optredens te geven van een half uur. Naast liedjes van anderen kan hij binnenkort z’n eigen repertoire toevoegen.

De clip, opgenomen door Karl Kaspers, is opgenomen bij Het Loo en bij een vriend van Ramon thuis. De rustgevende beelden spitsen zich meer toe op zijn pure stem dan op een verhaallijn.

De CD single ‘Jij bent mijn leven’ is vanaf 2 januari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ramon-soer/

Youtube: https://youtu.be/PntLmi4ysK4

Spotify: https://open.spotify.com/track/4bzjGuUD0qMSgIlEgFPBjt?si=DJ80LVDVQXCci6CAFB-y3g

Apple Music./ITunes: https://itunes.apple.com/nl/album/jij-bent-mijn-leven-single/1447258758

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/615959786

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113712775

Ramon Soer; ‘Jij bent mijn leven’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring