Herman Bakhuis kiest voor Rood-Hit-Blauw Producties!


Keer terug naar Nieuws

Herman Bakhuis en Rood-Hit-Blauw producties zaten onlangs om de tafel met een bijzonder verhaal.

Herman:

Ik ben bij Ronald op de koffie gegaan en heb daar mijn verhaal verteld mbt het overlijden van mijn vrouw en dat ik de wereld beter aan kan door bv. het zingen van Muziek. Ik kreeg in Nijkerk een luisterend oor en praktische adviezen van Ronald en mijn gevoel is dan ook goed om met deze partij verder te gaan. Mijn nieuwe single “Daarom dans ik alleen” zal onder de paraplu van Rood-Hit-Blauw Producties binnenkort uitgebracht worden.

De single van Herman zal op 23 November 2022 verschijnen.

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/herman-bakhuis/

Herman Bakhuis…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring