Herman van Dooren presenteert eigen geschreven single ‘Super Mokkels’


Keer terug naar Nieuws

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat Herman van Dooren zijn overeenkomst met Rood-Hit-Blauw producties heeft verlengd. De aanleiding van Herman om wederom met Ronald Visch contact op te nemen was zijn nieuwe single. Het platenlabel uit Nijkerk was ook verantwoordelijk voor z’n in 2023 gelanceerde cover van ‘Huisje bij de brug’. Omdat Herman een keer compleet iets anders wilde bedacht hij zelf een melodielijn en een tekst voor de opvolger ‘Super Mokkels’. Hij zingt over een avondje stappen waar alle remmen losgaan als blijkt dat de vrouwen meer zuipen dan de mannen. Dat kunnen de binken natuurlijk niet uitstaan, maar ze delven het onderspit. De dames worden gezien als helden en krijgen de naam ‘Super Mokkels’ toebedeeld. De opnames van de single vonden plaats bij zijn goede kameraad Ricardo Brinkman. Laatstgenoemde is ook verantwoordelijk voor de accordeonpartijen die als een rode draad door het lied lopen. De melodie is erg aanstekelijk en blijft hangen, of je nou wilt of niet!

Herman: ‘Na het uitbrengen van het vrolijke nummer ‘Huisje bij de brug’ ben ik goed gaan luisteren naar de vele opmerkingen en meningen in het land over covers in het algemeen. Op Facebook waren er ook best flinke discussies gaande. Iedereen heeft een eigen oordeel en sommigen begrijp ik ook. Als jezelf iets creëert heb je alles grotendeels zelf in de hand. Ik had me voorgenomen om een vrolijk uptempo dansbaar liedje met een luchtige inhoud te maken waarin feesten centraal moest staan. Ik denk dat deze single met de passende titel ‘Super Mokkels’, waaraan één ieder van elke leeftijd zich zou kunnen spiegelen, een goede keuze is. Het is een echte oorwurm geworden.’

De CD-single ‘Super Mokkels’ is vanaf 15 mei 2024 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Herman van Dooren….’Super Mokkels’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/hermanvandooren_supermokkels

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=_UESQJMnSbs

Boekingen & Informatie:

Herman van Dooren

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring