Herman van Dooren zingt het lied van de reiziger ‘Op zijn Bargoens’ een lied in de taal van de Reiziger!


Keer terug naar Nieuws

Het Bargoens is de volkstaal die in de eerste helft van de twintigste eeuw werd gehanteerd door rondtrekkende handelaren (Reizigers), Marktkooplieden en Kermisklanten, ook werd het regelmatig gesproken in de echte volksbuurten van de steden. De taal wordt hedendaags nog altijd gebruikt door de reizigers.

Herman van Dooren die het Bargoens van huis uit met de paplepel ingegoten kreeg heeft voor deze ludieke single dan ook de tekst en muziek zelf geschreven. Een lied over Handel, Vrouwen, Geld, Feest en Plezier. De clip werd na 2 dagen al ruim 10.000 keer bekeken.

Het Muziek arrangement is gemaakt en ingespeeld door Ricardo Brinkman. Het Koorwerk is ingezongen door Jany van Dooren en Ricardo Brinkman.

‘Op zijn Bargoens’ alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie.

De CD single ’Op zijn Bargoens’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613059024

Link naar de clip op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=69pRkmOK8FU&t=11s

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/1VssG6aqMtgAXl3zwEXtkk

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring