Het is RAAK’…Dé nieuwe single van René Becker


Keer terug naar Nieuws

Het is inmiddels al meer dan 16 jaar geleden dat René Becker z’n eerste single ‘Jij bent een Wonder’ lanceerde. Daarna volgden nog vele hits, waaronder ‘Eén en al gezelligheid’ en ‘Als een Komeet’. De nieuwe single ‘Het is RAAK’ gaat over de liefde waarin het vuur wordt losgemaakt. Een thema die in de afgelopen bijzondere maanden bij iedereen wel leeft, in welke betekenis dan ook.

Voor de productie hiervan is René de samenwerking aangegaan met Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. Beide producers zou je kunnen kennen als tekstschrijvers/producers van o.a. Kraantje Pappie, Wolter Kroes en Tino Martin. In het verleden zijn de contacten hiervoor wel eens gelegd, en het werd het nu tijd het woord bij de daad te voegen.

‘Het is RAAK’ is een vrolijk lied, met een mix van piano-en drum beats, meerstemmigheid en een catchy sound. En dit alles in een modern jasje. Hiermee laat René wederom zien hoe veelzijdig zijn repertoire is en tevens bevestigd waarom hij een graag geziene gast is op vele feesten in het land! Of er een videoclip te zien zal zijn bij dit sprankelende nummer is bij het schrijven van het persbericht nog onduidelijk.

Uiteraard is ‘Het is Raak’ vanaf 8 juli 2020 op alle sociale media kanalen te beluisteren zien.

René Becker ‘Het is RAAK’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rene-becker/ Spotify:https://open.spotify.com/track/7qbwy54dHCM2D0tAaTNaJx?si=TjZPxzmtSeu196E EMR1wcw

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/het-is-raak/1521637175?i=1521637506 Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/157850472

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring