Hollandio’s promoten single “De sleutel van mijn hart” afkomstig van hun Album “Uit ons hart”


Keer terug naar Nieuws

Een betere titel dan ‘Uit ons hart’ is bijna niet denkbaar als het gaat om het album dat in 2016 uitkwam van De Hollandio’s. Oer-Hollands volks, het pure levenslied en gebracht door een duo dat alleen al los van elkaar, een schat aan ervaring meebrengt. Zangeres Janske scoorde namelijk in het verleden solo al diverse successen en daarnaast flankeerde ze een kleine 10 jaar Jan Verhoeven bij het alom gewaardeerde Holland Duo. Jack van Raamsdonk is naast zanger ook producent, componist en tekstschrijver en maakte zoals genoegzaam bekend, deel uit van de succesformatie Exit. Het tweetal vond elkaar in 2010! Hierop werd Het Woonwagenduo opgericht dat een paar jaar later zou overgaan in De Hollandio’s.

Hun stemmen kleuren en matchen uitstekend en al direct na lancering van singles als ‘Geluk is niet te koop’, ‘Mooie Spaanse Catalaanse’, ‘Schoentjes uit’, ‘Jij laat ’t zonnetje weer schijnen’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Alle sterren stralen’ en ‘Getekend door het leven’, pakken de liefhebbers van het levenslied het op. Afkomstig van het eerder genoemde album ‘Uit ons hart’ is het liedje ‘Sleutel van mijn hart’, waarvoor Jack de tekst en muziek schreef en Manfred Jongenelis de productie verzorgde. Dit hartverwarmende, melancholisch en pure levenslied dat gaat over die enige echte ware liefde, wordt nu als single uitgebracht door Rood-Hit-Blauw-produkties.

De CD single ‘De sleutel van mijn hart ’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De clip van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Info & boekingen: www.roodhitblauw.nl/artiesten/de-hollandios/

Spotify: https://open.spotify.com/track/04oFjr10v2aSjPo6bHNpr4?si=5dwK-B5gT1WLhti4yRwiFA

Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614662622

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113463485

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via: www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal: roodhitblauw

Hollandio’s…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring