Jack Kunkels laat zich gaan en brengt ‘Gooi die remmen los 2.0’ uit


Keer terug naar Nieuws

In 2001 had Jack Kunkels met ‘Gooi die remmen los’ een enorme Après-ski hit in handen. Een aantal collega-artiesten hebben ondertussen deze feestplaat van jewelste ook al op single uitgebracht. Nadien bracht hij nog een aantal plaatjes uit, maar op een gegeven moment had hij er geen plezier meer aan en stopte ook met optreden. Dat besprak hij onlangs tijdens een vakantie met de uitbaters van Café Bolle Jan in Gran Canaria. Toevallig had Jack een usb stick bij zich waar de muziek opstond en hij is gaan zingen met het gevolg dat de hele tent losging. Men dacht in eerste instantie dat ik Mike Alderson was omdat zijn cover van ‘Gooi die remmen los’ die dag was uitgekomen. Na lange tijd kreeg Jack weer zin om muziek te maken en liedjes op te nemen. Zijn jongste zoon Jody kwam met het idee om zelf ook deze single opnieuw uit te brengen omdat hij er vroeger nooit van heeft genoten. Jack nam contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties om hem daarmee te helpen. Omdat ze vanaf de begintijd al heel veel met elkaar hebben samengewerkt proberen ze nu de draad weer op te pakken.

Jack: ‘Op het moment dat 22 jaar geleden ‘Gooi die remmen los’ een hit werd kreeg ik te maken met heel veel tegenslagen. Wij kregen een verstandelijk gehandicapte zoon, mijn vader en moeder overleden allebei in 1 jaar en ik ging letterlijk alle remmen losgooien. Het werd 1 groot feest en het ging helemaal fout met mij. Dat heeft zelfs m’n huwelijk gekost. Overigens ben ik nu wel het boek “Geen korte ja’ aan het schrijven dat over de relatie tussen mij en mijn zoon Jacky gaat. Het is een bijzondere jongen die heel puur is. Hij heeft geen ego, jaloezie, haat, oordelen en hebzucht. Zeven jaar geleden keek ik naar hem en wilde op diezelfde manier een onbezorgd leven hebben. Ik ben in een boeddhistisch klooster terecht gekomen waar ik een levenswijze heb aangeleerd. Het is absoluut geen geloof maar een manier om je innerlijk te verzorgen. Dat heeft ertoe geleid dat mijn zoon en ik een hele mooie verbinding hebben gekregen. Wij zijn inmiddels allebei veranderd. Als het boek gereed is hoop ik dat de mensen dit echt gaan lezen. Ik weet zeker dat men er tips uit kan halen…..’

De Cd-single ‘Gooi die remmen los 2.0’ is vanaf 22 november 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip die met een telefoon in Spanje is opgenomen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jack Kunkels ‘Gooi die remmen los 2.0’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/jackkunkels_gooidieremmenlos20

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=3XLT-ghnhP0

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jack-kunkels/

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promtions ism. Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring