Jack Kunkels viert de Zomer !


Keer terug naar Nieuws


In de Soundmixshow van 1995, voor de jonge lezers; zoiets als The Voice Of Holland van de jaren negentig, maakte Jack Kunkels destijds zijn opwachting. Dit deed de zanger die opgroeide in een kermisfamilie met een indrukwekkende vertolking van ‘This is the moment’ van René Froger. In 1998 tekende de sympathieke Brabander voor zijn allereerste eigen release middels ‘Ik doe wat ik wil’. En weer drie jaar later scoorde de Bossche zanger een dikke après-ski hit met zijn single ‘Gooi die remmen los’ welke anno nu nog steeds volop gedraaid wordt in het feestcircuit.
‘De mooiste tijd van het jaar’, ‘Veronica’, ‘Dit is het leven’, ‘Vandaag’, ‘Gelukkig zijn’, allen geslaagde singles van Jack Kunkels die nu zorgt voor een passend vervolg met zijn nieuwste productie ‘Laat de zon in je leven’. Opgenomen en geproduceerd door Kees Tel terwijl Jack zelf de tekst van deze zomerse plaat voor zijn rekening nam. Met de single uitgebracht door Rood-Hit-Blauw produkties wordt de zomer gevierd! Wat is het leven toch goed! Zo met je tenen in verkoelend water, de zon op je bol en met je achterste in het warme zand. Oordeel zelf, en geniet van deze levendige en feestelijke sound die je heden ten dage niet zo héél veel meer hoort.

Opname Studio: Kees Tel
Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jack-kunkels/

Link naar Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614999973

Link naar youtube: https://youtu.be/qNkqPJO8OnA 

Link naar ITunes/Apple Music: https://itunes.apple.com/nl/album/laat-de-zon-in-je-leven-single/1401349476

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/7LuZnNQUi1j9gENNVJ95gt?si=QRNk_0niRueVlZyvG2XFVg

Boekingen: Diamonds Entertainment Email: info@diamonds-entertainment.nl Tel: 073-7851628

Jack Kunkels – Laat de zon in je leven…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
De CD single ‘Laat de zon in je leven’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring