Jack van Raamsdonk verrast met hedendaagse versie van ‘Niemand weet’


Keer terug naar Nieuws

Ruim 10 jaar geleden bracht Jack van Raamsdonk de single ‘Sri Lanka’ uit. In Brabant is het nog steeds een hit en wordt het nummer vaak gebruikt tijdens danslessen vanwege het perfecte tempo. Naast deze single verscheen er ook een album met dezelfde titel ‘Sri Lanka’. Hierop stond het nummer ‘Niemand weet’.  Jack vond het nu de hoogste tijd om deze track nieuw leven in te bazen.

In de studio van Kees Tel, waar overigens destijds ook de originele versie werd opgenomen, is het door Jack zelf geschreven nummer met de nieuwste technieken verbouwd tot een perfecte dansplaat. ‘Het liedje was gewoon te goed om er niets mee te doen. Het doel om ‘Niemand weet’ met een heerlijk tempo en een ijzersterk intro te produceren is meer dan gelukt. We hadden nu meer tijd om goed na te denken over het arrangement. Kees Tel heeft z’n oren daarbij goed gebruikt. Ik sta er voor de volle 100 % achter’, vertelt Jack.

Ondanks dat Jack veel werk verricht voor een platenmaatschappij uit het zuiden des lands blijft hij Rood-Hit-Blauw trouw. ‘De samenwerking met de Firma Visch duurt al meer dan 30 jaar. Ook nadat Ronald het stokje overnam van zijn vader is het een betrouwbare partner gebleven. Hij is van A tot Z betrokken bij de productie en dat maakt de samenwerking zo bijzonder’, meldt Jack.

Na al die jaren heeft van Raamsdonk nog steeds een goedgevulde agenda. Niet alleen in Nederland, maar ook bij onze zuiderburen wordt hij vaak geboekt. In het verleden heeft hij op diverse grote podia en festivals gestaan, maar voelt zich  het beste thuis in kleine kroegjes. Zijn image is wel iets veranderd. Tegenwoordig maakt een zonnebril deel uit van z’n outfit.

De CD single ‘Niemand weet’ is vanaf 10 april 2019 verkrijgbaar op de diverse portals. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

—————————————————————————————————————–

Boekingen & Info: T: 06-22027078  www.roodhitblauw.nl/artiesten/jack-van-raamsdonk/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=7JNUhTuJMOE

Spotify: https://open.spotify.com/track/5GquPgfqeNkWzrQLXErO44?si=S1mdM489QzCvmJ2j7zQozQ

Apple Music./ITunes: https://itunes.apple.com/nl/album/niemand-weet-single/1459101421

Deezer:

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113794230

 

Jack van Raamsdonk…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring