Jack van Raamsdonk vormt ‘Lingering on‘ om tot Kerstnummer “Eenzaam alleen”


Keer terug naar Nieuws

Omdat Jack van Raamsdonk tijdens zijn optredens van z’n fans met grote regelmaat te horen krijgt dat zijn vertolking van ‘Lingering on’ één van de favorieten is, bracht hem dat op het idee om daar iets mee te doen. De originele versie van Tom Jones die destijds geschreven is door James Last is omgevormd tot het Kerstnummer  ‘Eenzaam alleen’. Deze single verschijnt traditiegetrouw bij Rood-Hit-Blauw Produkties.

In het kort gaat het lied over de eenzaamheid met Kerstmis. Jack geeft aan dat als hij een pestbui heeft ook de beste inspiratie heeft om mooie teksten te schrijven. ‘Als ik om me heen kijk hoor ik vaak de verhalen over de gevolgen van een breuk in een relatie. Opmerkingen als “Waar moet ik nu heen”, “Jij was me niet trouw”, “Ons huis staat te koop” en “Ik hou nog van jou” passeren dan de revue. Met andere woorden…Kerstmis zal nooit meer hetzelfde zijn als vroeger’, meent Jack.

De uit Brabant afkomstige zanger blijkt nog steeds mateloos populair. Momenteel staat hij aan de vooravond van z’n nieuwe tournee. Deze show begint aanstaande zaterdag in Hellevoetsluis en krijgt op zondag een vervolg in Den Haag. Daarna verzorgd hij een aantal shows in België. In de tussentijd gaat hij ook nog met Tina Trucker naar Sauerland. Begin januari vliegt Jack naar Turkije voor een reeks optredens.

Al vele jaren is Jack een vertrouwd gezicht in de Spaanse badplaats Benidorm. Hij heeft daar al een appartement en begint op korte termijn een Bed and Breakfast.

Maart 2020 staat de nieuwe single gepland en volgt er een nieuwe show.

Link naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jack-van-raamsdonk/

Spotify: https://open.spotify.com/album/2n17g3S9Ngtp0V3448N53G?si=GTCrY2DWT1G7rCMHgRHkog

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/eenzaam-alleen/1489699484?i=1489699485

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/120899642

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113896616

Jack van Raamsdonk…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring