Jack’s heeft swingende, dansbare en tot de verbeelding sprekende nieuwe song


Keer terug naar Nieuws

Zowel als drummer en als zanger, maar ook achter de schermen als producer, tekstschrijver en componist, mag Jack van Raamsdonk worden aangemerkt als iemand die het Nederlandse lied mede kleur gaf en nog steeds geeft. Als solozanger tekende hij voor zo’n 20 albums, met de formatie Exit vierde hij grote successen en als producer werkte hij samen met vele artiesten waaronder Jack Jersey en René Froger. De laatste jaren is hij veelvuldig met Janske op de podia te vinden; eerst via Het Woonwagen Duo, later veranderden zij hun naam in de Hollandio’s.

“Jack is back”, zo kopte het persbericht vorig jaar van deze Bosschenaar. Met zijn eigen Back To The Roots-band gaat deze rasartiest zich ook weer storten op het meer stevigere werk. Iets wat zo past bij de zanger met die donkerbruine en ietwat ruige en rauwe eigen sound. Afgelopen oktober verscheen in dat kader zijn solosingle ‘Lange hete nacht’ en nu geeft Jack middels ‘Maar toch hou ik van het leven’ daaraan gevolg. Een swingende, dansbare en tot de verbeelding sprekende song. Rechtstreeks uit ’t hart en uit het leven, en daarnaast gewapend met stevige countryinvloeden. “Ik ben niet rijk maar voel me vrij”, aldus deze Jack van Raamsdonk productie op het Rood-Hit-Blauw label die i.s.m Score Promotions, de plug en promotie verzorgen.

Link naar boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jack-van-raamsdonk/

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/6ayejDtZ2hPmx79xSNFn0Y

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613197783

Link naar Youtube: https://youtu.be/7KeWfGxilXg

Jack van Raamsdonk.…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring