Jamiro ontwerpt zelf arrangement van tweede single ‘Ik schreeuw het van de toren’


Keer terug naar Nieuws

Met hetzelfde team waar de inmiddels 15-jarige Jamiro vorig jaar zijn debuutsingle ‘Als ik even naar je kijk’ van A tot Z mee produceerde is het multi talent uit ’s-Gravendeel opnieuw in zee gegaan. Daartoe behoren producer Laurens van Wessel, Olav Hesselmans, clipproducent Ger Oerlemans en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Olav Hesselmans heeft voor tal van artiesten liedjes geschreven en gecomponeerd. In samenspraak met Jamiro is er verhaallijntje bedacht die gaat over de dromen die Jamiro in het leven heeft. Hij kijkt liever naar de kleine dingen en noemt als voorbeeld het blije gevoel dat hij ontvangt als de zon schijnt. Lekker genieten met z’n allen met een lach, maar soms ook met een traan. Je zou het lied dus eigenlijk kunnen omschrijven als een autobiografische plaat die ook nog eens heel erg vrolijk klinkt.

Jamiro heeft zelf het arrangement bedacht. Hij heeft een mix gemaakt van een bestaande melodie die hij heeft samengesmolten in deze zomers klinkende plaat. Met die ‘bouwstenen’ bezocht hij de Wesco studio waar Laurens van Wessel de scepter zwaait, Laurens was ook direct enthousiast. Uiteraard heeft Jamiro zelf de accordeonpartijen ingespeeld want dat is toch echt zijn dingetje. Overigens krijgt Jamiro ook alle steun van zijn familie. Natuurlijk vinden zij het heel belangrijk dat zijn muzikale carrière niet ten koste mag gaan van school. De cijfers die hij in de bovenbouw van het VWO behaald geven zoveel rust dat hij gewoon door kan gaan met de muziek. Toch gaan ze niet overhaast te werk en komt alles op z’n tijd.

De CD-single ‘Ik schreeuw het van de toren’ is vanaf 6 maart 2024 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Ger Oerlemans, is ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien. Bijzonder hieraan is de medewerking van een groot aantal leden van zangkoor ‘Wij zingen zo graag’. Jamiro speelt graag samen met het koor en heeft ook al een aantal keer met hen opgetreden. Hij is dan ook heel erg blij dat zij een rol in de clip spelen.

Jamiro ‘Ik schreeuw het van de toren’….Een Rood-Hit-Blauw productie

Meer info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jamiro-accordeon/

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/jamiro_ikschreeuwhetvandetoren

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=MiymKnW6-cQ

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:: Nel van Olm ism RoodHitBlauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring