Janske maakt comeback en richt zich op solo carriere onder label Rood-Hit-Blauw!


Keer terug naar Nieuws

De nieuwe single van Janske ‘Ik ben weer terug’ is voor een gedeelte autobiografisch. Na een drukke tijd in haar prive leven zet Janske de komende tijd als zangeres vol in op haar comeback en solo carriere.

Janske:
Na een langere tijd als duo te hebben opgetreden is het fijn weer op eigen benen te gaan staan en mijn solo carriere meer aandacht te gaan  geven. Ik heb nog zoveel ideeen voor nieuwe liedjes die ik de komende tijd wil uitwerken samen met tekstschrijver Jack van Raamsdonk en mijn Studio Kees Tel. Mijn nieuwe single heeft een toepasselijke titel:  “Ik ben weer terug” ! Uiteraard verschijnt mijn single via Platenlabel Rood-Hit-Blauw. (Ronald)

Meer nieuws over de nieuwe single van Janske volgt.

 

Link naar boekingen & info:

www.roodhitblauw.nl/artiesten/janske/       Tel: 06 – 21446660

Janske…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

Abonneer u nu op Rood-Hit-Blauw voor de nieuwste clips en het laatste nieuws:

Clips: https://www.youtube.com/channel/UCwuWgYZz6iwWr3xAaYtZtEw/

Nieuwsbrief: https://www.roodhitblauw.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring