Janske staat met ‘Ik ben weer terug’ op eigen benen


Keer terug naar Nieuws

Janske Mentzij vormde samen met Jack van Raamsdonk jarenlang het zangduo ‘De Hollandio’s. Dit was het gevolg van hun liefdesrelatie. Na negen jaar kwam daar in 2019 een einde aan. In navolging van Jack, die daarnaast al veel decennia een solocarrière heeft , probeert ook Janske met haar nieuwe single ‘Ik ben weer terug’ die op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt, een plekje te herroveren in het Nederlandstalige circuit.

“Ik ben weer terug” is een echt volks liedje, dat is echt het genre dat bij mij past en ook door de fans wordt gewaardeerd. Grotendeels is het autobiografisch. Ik denk dat veel vrouwen zich kunnen herkennen in de tekst als ze naar het lied luisteren. Eigenlijk lag de demo met enkel de eerste regels al lange tijd op de plank. Het lied werd bewaard  voor mij als ik weer een solocarrière zou beginnen’, vertelt Janske glunderend

Jack (van Raamsdonk) heeft naast zanger de reputatie als befaamd tekstschrijver, Hij heeft z’n woord gehouden en kreeg enige tijd geleden te horen dat ik de single wilde opnemen. Jack gaf aan privé en zakelijk goed te kunnen scheiden. Binnen een uur stond de tekst op papier. Met het concept ben ik naar de studio gegaan die het heeft geproduceerd. Vanwege de prettige ervaring die ik met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw had, was het voor mij geen moelijke keus om een platenmaatschappij te zoeken. Ronald is echt een kanjer die zich voor de volle 100% inzet ’,en de release voor mij verzorgt meent de zangeres uit Roosendaal.

De CD single ‘’Ik ben weer terug’’  is vanaf 15 janauari 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip die opgenomen is door Tom van der Borst zal ter ondersteuning van de single te zien zijn op Youtube en de bekende zenders.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/janske/

SpotifY:https://open.spotify.com/album/0NiZRmrnId0yk5eykkH8ti?si=dhYElsV2S-mPT_bta00NzQ

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=zeeY_sWymkI

AppleMusic./ITunes:https://music.apple.com/nl/album/ik-ben-weer-terug/1489699243?i=1489699245

Deezer: https://www.deezer.com/search/Janske%20ik%20ben%20weer%20terug

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=112137837

Janske…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring