Jeffrey Brons presenteert vrolijke single ‘Elke dag’


Keer terug naar Nieuws

 

In eerste instantie was het de bedoeling dat de debuutsingle ‘Elke dag’ van Jeffrey Brons in maart gelanceerd zou gaan worden. Vanwege de aanhoudende beperkingen i.v.m. Covid-19 leek het Rood-Hit-Blauwplatenbaas Ronald Visch een beter idee om de single op 17 februari 2021 uit te brengen. Normaal gesproken staat deze maand in het teken van carnaval- en après-ski muziek, maar daar is dit jaar bijna geen sprake van.

Het was zanger Enrico Moes die Jeffrey ‘voor de leeuwen’ heeft gegooid. De afgelopen twee jaar verzorgde Jeffrey het geluid bij de optredens van Enrico. ‘Op een gegeven moment heb ik zelf de microfoon gepakt en ben spontaan gaan zingen.  Enrico gaf aan dat het best goed klonk en stelde voor om een afspraak te maken met Joris van Dijk van Sonic Solutions. In de wandelgangen had ik die naam wel eens gehoord, maar wist verder niets van hen. Zij brachten mij in contact met tekstschrijver Pascal de Vormer. Ik vertelde dat ik het liefste een leuk eigen vrolijk liedje wilde opnemen. Na een tijdje kreeg ik de demo van ‘Elke dag’ te horen en dat was precies wat ik bedoelde. Zowel Enrico als Joris gaven het advies om te gaan praten met Ronald Visch of hij er iets in zag om het nummer op zijn label Rood-Hit-Blauw uit te brengen. Dat heeft geresulteerd in een overeenkomst tussen mij en dit Nederlandstalig gespecialiseerde label uit Nijkerk’, aldus Jeffrey.

In het dagelijks leven runt Jeffrey een schildersbedrijf in Soest. Voorlopig blijft hij gewoon schilderen en hoopt in de toekomst uiteraard vaak te mogen optreden. Er is overigens al gesproken over een vervolg op deze single. Dat zou zo maar een duet van Jeffrey en Enrico kunnen zijn.

De clip is geproduceerd door Gerrit Driessen. De opnames vonden grotendeels plaats in een prachtig natuur gebied in Baarn.

Jeffrey Brons ’Elke dag’……..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://ffm.to/elke-dag

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=HKEa8cirJyU

Boekingen & Informartie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jeffrey-brons/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring