Jeffrey Lake presenteert 29 Juni zijn nieuwe single “Mijn fantasie” in Sir Winston Club te Rijswijk!


Keer terug naar Nieuws

De single is het resultaat van de  samenwerking met Producer Justin Pieplenbosch en Platenlabel Rood-Hit-Blauw, het is de bedoeling dat hij hiermee doorbreekt als Nederlandse zanger.

Jeffrey: ‘Ik wilde eigenlijk al heel wat jaartjes een bepaalde sound creëren in Zuid-Amerikaanse stijl, zoals Enrique Iglesias en Marc Anthony dat doen, dat Latin soundje klinkt gewoon lekker. Je kunt op deze liedjes moeilijk stil blijven zitten. Dat gevoel is er op de Nederlandse markt eigenlijk niet meer. We hadden vroeger Jody Bernal en vanuit België Belle Perez, maar die hoor je op de radio nauwelijks meer.’

Producer Justin Pieplenbosch en Ronald Visch (RHB): We hopen op een mooi succes voor Jeffrey, maar zijn tegelijkertijd heel nuchter in dat soort dingen, ‘Het ligt aan Nederland of het goed wordt ontvangen’. We weten dat Nederland het kán omarmen vanwege het succes met dit genre in het verleden. Maar belangrijker nog: deze sound past bij Jeffrey en onze hoofdzaak is om een verlengstuk te zijn van de artiest. Hij is heel serieus en gaat er volledig voor. Hij doet er alles aan om verder door te breken, en verdiend een kans’ Wij zullen de plaat ondersteunen !

Link naar boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jeffrey-lake/

Youtube: volgt nog

Spotify: https://open.spotify.com/track/2OHwheR0uhcjrFEwasxMog?si=Ersit1p1QS6FnP9CFVUZbw

AppleMusic./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/mijn-fantasie/1469542780?i=1469542781

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/101170802

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113828504

Jeffrey Lake…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring