Jeffrey Lake volgt zijn hart en verzameld goed en ervaren team om zich heen!


Keer terug naar Nieuws

Al sinds 2010 is Jeffrey Lake bezig in de muziek en nam hij tal van singles op, waarbij de plaat ‘Out of my mind’ met DJ Jean de meeste media-aandacht kreeg. Jeffrey’s hart ligt echter het meest bij Nederlandstalige muziek, daarom is hij een samenwerking aangegaan met de producer die Tino Martin groot maakte, Justin Pieplenbosch. Hij is verantwoordelijk voor Tino’s hit ‘Jij liet me vallen’, en Platenlabel Rood-Hit-Blauw,een gereputeerde naam op het gebied van Nederlandstalige Produkties.

Jeffrey en Justin kennen elkaar van hun twintiger jaren in Zoetermeer, maar verloren elkaar daarna uit het oog. ‘Nu werken we weer samen,’ zegt Justin. ‘Toen we elkaar onlangs opnieuw leerden kennen had ik geen idee dat hij zong. Hij liet me wat dingen horen, maar ik vond volksmuziek eigenlijk niet zo bij hem passen. Het is een vlotte gozer en ziet er goed uit, als je hem ziet, zie je geen André Hazes. Ik dacht: hij moet gewoon iets doen met latin. Dat voelt hij precies hetzelfde. Nu hebben we drie liedjes klaar.’

Ronald (Rood-Hit-Blauw):

Leuk dat Jeffrey bij ons uitkomt! Hij maakte onlangs een afspraak en na het beluisteren van zijn single waren we direct om! Naast een prachtig liedje is Jeffrey heel erg gedreven en een erg goede zanger die alles aan boord heeft om te slagen. We gaan dan ook graag als team aan de slag en zullen hem steunen en adviseren in zijn carriere.

Link naar boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jeffrey-lake/

 

Abonneer u nu op het youtube kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring