Jermaine Stuiver stippelt zijn eigen koers uit met ‘Voel je mijn verlangen’


Keer terug naar Nieuws

De muzikale carrière van Jermaine Stuiver begon in 2016 vorm te krijgen na de lancering van z’n debuutsingle ‘Mooie ogen’. In de daaropvolgende jaren verschenen nog een paar singles waaronder in 2019 ‘Toen kwam die nacht’ die tot stand kwam na z’n deelname aan het TV-programma ‘De Muzikale Uitdaging’.Binnen drie uur werd deze track geschreven, gecomponeerd, ingezongen en geproduceerd. Een aantal mensen uit de muziekwereld vonden deze sound bij hem passen, maar Jermaine had daarover een andere mening.

Op een gegeven moment maakte hij kenbaar dat hij z’n eigen koers wilde varen met liedjes die hij zelf wilde en wat bij hem zou passen. Achteraf gezien had hij die stap veel eerder moeten nemen, maar hij volgde het advies op van mensen uit het vak. Het is nu echter de hoogste tijd om middels z’n nieuwe single ‘Voel je mijn verlangen’ te laten horen én zien voor welke sound Jermaine heeft gekozen. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal en de single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label.

Jermaine hoopt echt dat ‘Voel je mijn verlangen’ ervoor zorgt dat z’n naamsbekendheid gaat groeien. ‘Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een heel goed gevoel bij heb. Het door Hans Louws geschreven lied voldoet aan alle wensen die ik voor ogen had. Het klinkt heel er gezellig door de vrolijke klanken van oa. de accordeon. Ook platenbaas Ronald Visch heeft hoge verwachtingen van deze topproductie. Ik ben erg blij met dit nieuwe team dat het beste met mij voorheeft. Zij steunen mij op alle fronten over de weg die ik vanaf nu wil bewandelen’, glundert de 26-jarige zanger uit Apeldoorn.

De CD single ‘Voel je mijn verlangen’ is vanaf 8 juni 2022 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jermaine Stuiver ‘Voel je mijn verlangen’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/jermainestuiver_voeljemijnverlangen

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=1vN0dgx5a4o

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jermaine-stuiver/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV Promotie: Score Promoitions ism Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring