Johan Moreno nieuwste aanwinst op snel groeiend Rood-Hit-Blauw label.


Keer terug naar Nieuws

Johan Moreno kwam Ronald Visch (RHB) al diverse malen tegen op de werkvloer.

Bij Optredens, TV-en Radio Opnames en laatst bij de BumaNL dag spraken zei gezamenlijk al vaker over muziek gerelateerde zaken.

Dat deze gesprekken een vervolg zouden krijgen was al langer duidelijk, er was een klik aanwezig en er werd onlangs dan ook een afspraak gepland mbt afspraken, de te bewandelen weg en zaken rondom de nieuwe single.

Johan Moreno:

De naam van Rood-Hit-Blauw produkties zingt rond in het circuit, en na ons gesprek snap ik dat volkomen. We hebben een leuk en duidelijk gesprek gehad, waarin ik me welkom voel als artiest. Ik denk dat we gezamenlijk goede stappen voorwaarst kunnen zetten, en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.

Ronald (RHB):

Ik ben verheugd Johan in de Rood-Hit-Blauw ‘Familie’ te verwelkomen.

Ik ben Johan Moreno al vaker tegengekomen en nu komt het uiteindelijk tot goede afspraken.

Johan is een enthousiast persoon en prima zanger die al het nodige geleerd heeft in deze industrie, het is altijd fijn als een artiest zelf weet wat hij wil en daarbij de nodige ondersteuning en support krijgt van zijn achterban.

Binnenkort volgt meer nieuws over ‘Johan Moreno”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring