Johan Moreno vindt het de juiste tijd voor zijn nieuwe single!


Keer terug naar Nieuws

 

Als Johan Moreno aan z’n vrouw Bianca denkt, gaat zijn hart na bijna 12.5 jaar huwelijk nog steeds sneller kloppen. De tekst van z’n nieuwe single ‘Mijn mooiste gedachte’ is als het ware op z’n lijf geschreven. Johan hoorde de oorspronkelijke versie van Dennie Christian op de radio en kreeg het niet meer uit zijn gedachten. Hij besprak het met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw die hem adviseerde om het nummer in een nieuw jasje te gieten.

In het dagelijks leven is Johan werkzaam in de grond- en waterbouw. Daarnaast staat hij al geruime tijd op het podium om het publiek te vermaken. ‘Vanwege de coronacrisis is mijn agenda om op te treden leeg. Gelukkig krijg ik elke maand gewoon m’n salaris zodat ik leuke dingen kan blijven doen. Het uitbrengen van singles staat in mijn top 3’, onthult de enthousiaste zanger woonachtig in Hedel net buiten Brabant.

Omdat een groot deel van de Nederlandse bevolking momenteel veel naar de radio luistert vond Johan het nu de juiste tijd om de single uit te brengen. Het lied is afgelopen januari opgenomen bij Kees Tel. Op advies van Johan heeft Kees het lied sneller gemaakt zodat het nog dansbaarder is geworden. Kees heeft er vervolgens zijn eigen draai aan gegeven en het resultaat mag er zijn.

De maatregelen die het RIVM heeft genomen vanwege de coronacrisis bracht Johan op het idee om een romantische clip op te nemen met Bianca. ‘Clipproducent Thijs Aldenzee stelde voor om de beelden te schieten op het strand van Castricum. Normaal gesproken zijn de terrassen vol en krioelt het er van de mensen. Omdat er verder helemaal niemand was hadden we het alleenrecht. Dat maakt deze clip ook wel bijzonder’, aldus Johan.

De CD single ’Mijn mooiste gedachte’  is vanaf 20 mei 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse Televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info:  https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/johan-moreno/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vTdd_1wn9Q4

Spotify: https://open.spotify.com/track/0ujsQLxjMCJdyf4WOnu4Fx?si=0Xf8zT8CT5G3TTc_yGx72A

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/mijn-mooiste-gedachte-single/1511498323

Deezer: https://www.deezer.com/nl/artist/12245512

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2505803

Johan Moreno ‘Mijn mooiste gedachte’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring