Johan Vlemmix brengt Kapjeslied als Kapjespiet!


Keer terug naar Nieuws

Kapjespiet (Johan Vlemmix) heeft een oplossing gevonden voor de Pietendiscussie en tegelijkertijd biedt het bescherming tegen het virus.

De positieve benadering, die Kapjespiet gebruikt,richting deze twee problemen maakt het een passende oplossing voor de aankomende tijd. De
pieten zijn onherkenbaar, dragen een mondkapje als voorbeeld voor alle kinderen en het mondkapje wordt steeds meer vereist door de overheid en daarnaast biedt het bescherming.

Dat Vlemmix in oplossingen denkt zal niemand ontgaan zijn. Voor menig probleem heeft hij een oplossing bedacht. Hij behaalt er vaak landelijk nieuws mee zoals o.a.: Shownieuws, RTL Boulevard, Powned of Dumpert.

De CD single ‘Daar kan een kapje op’ wordt uitgebracht onder Rood-Hit-Blauw Producties en is nu verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De opname en videoclip zijn gemaakt door Roy Otters (Anro Producties).

Linkje(s):

Link(s) naar muziekportals: https://fuga.ffm.to/daarkaneenkapjeop

Link naar clip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=jqcnuWitJ2c

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/johan-vlemmix/

Johan Vlemmix (Kapjespiet) – Daar kan een kapje op….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring