John Enter heeft de komende maanden maar één advies….. ‘Ga niet op dieet’


Keer terug naar Nieuws

John Enter mag met recht een ware entertainer genoemd worden.
Met zijn blauwe jas, klompen en opvallende mutsje treedt hij op bij dorpsfeesten, zomerfeesten, Après-ski, vrijgezellenfeesten, oktoberfeesten, carnaval en overal waar het nog meer gezellig is. Voor het uitbrengen van zijn nieuwe single ‘Ga niet op dieet’ ging hij op advies van zijn manager Benni van der Meer een samenwerking aan met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Zijn nieuwste wapenfeit is een Nederlandstalige bewerking op ‘Les lacs du Connemara’ van Michel Sardou. Dat is één van de bekendste Franse chansons. Terwijl de originele versie gaat over Terre brûlée au vent. Des landes de pierre, Autour des lacs, C’est pour les vivants. Un peu d’enfer en Le Connemara zingt John over frikandel, braadwurst, kartoffelsalat, schweinefilet en een pommes mit senf. Afvalcoaches zullen ongetwijfeld liever zien dat zijn tips niet worden opgevolgd, maar John zorgt in ieder geval voor vrolijke gezichten als hij deze meezinger op de bühne vertolkt.

John: ‘Het afgelopen jaar was ik ontzettend druk met allerlei andere zaken en vond het weer de hoogste tijd worden om op muzikaal gebied weer iets van mij te laten horen. Ik had altijd een idee om in het dialect een Franstalig liedje op te nemen. Dat is er, ondanks dat ik genoeg aantekeningen had gemaakt, nooit van gekomen. Een tijdje geleden was ik weer aan het luisteren naar Franstalige zenders en toen kwamen er een aantal grote hits voorbij. Ik noteerde de nummers en ben met dobbelsteen naar producer Arjan Venemann gegaan en deze is het geworden. We hebben wel gekozen voor een Nederlandstalige tekst met herkenbare Duitse gerechten. Voor het komende EK voetbal heb ik als tweede track op de single een eveneens spraakmakende Oranjeversie geschreven. Wat dat betreft heb ik inspiratie genoeg en daarmee blijf ik de komende jaren ook volop bezig.’

De CD-single ‘Ga niet op dieet’ is vanaf 17 april 2024 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De animatieclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij de bekende tv-zenders en op YouTube.

John Enter ‘Ga niet op dieet’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/johnenter_ganietopdieet

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=cmIcCwRaQYU

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/john-enter/

—————————————————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm ism Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring