Jorny Evers is een doorzetter en laat van zich horen door platenlabel aan zich te binden!


Keer terug naar Nieuws

De naaste omgeving van Jorny weet het al een tijdje; Jorny Evers heeft een sterke wilskracht en is een doorzetter! Hij viel in een relatief korte tijd maar liefst 90 kilo af!

Jorny Evers die afkomstig is uit Arnhem is al geruime tijd aan het zingen en ook met zijn zangcarriere zet hij nu zijn plannen door!

Jorny: Ik heb doordat ik zoveel ben afgevallen een veel betere conditie, ik merk dit uiteraard in het dagelijks leven, maar ook tijdens mijn optredens en laatst ook bij de opnames bij Wesco Studio ging e.e.a. stukken makkelijker.
Laurens van Wessel, Frans Bauer en Willem Laseroms hebben mijn nieuwe lied geschreven, dat zijn natuurlijk bekende namen in het circuit, en nu ik mij onlangs ook gebonden heb aan platenlabel RoodHitBlauw die de zaken rondom de single gaat behartigen ben ik een tevreden mens.
Op 9 September verschijnt de nieuwe feestelijke single van Jorny en volgt meer nieuws hieromtrent.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring