Jorny Evers presenteert nieuwe single ‘Als straks de kroeg weer open gaat’


Keer terug naar Nieuws

Als straks de kroeg weer open gaat en het is feest tot s’avonds laat, dan trekken we nog één keer aan de bel. Dat is de boodschap die Jorny Evers vertolkt in z’n kroegenkneiter ‘Als straks de kroeg weer open gaat’. Omdat Jorny heel veel positieve reacties kreeg op z’n in 2020 gelanceerde feestnummer ‘Het glas moet leeg’ ging hij met producer Laurens van Wessel (Studio ’69 uit Zegge) in gesprek over een opvolger die ongeveer dezelfde lading moest dekken. Tommy Lips schreef de pakkende tekst en Laurens is verantwoordelijk voor het arrangement. Het is overigens de derde single op rij die Jorny uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw produkties.

Volgens Jorny is met name het team waar hij mee werkt ijzersterk en daar wijkt hij ook niet meer vanaf. Naast Laurens van Wessel, zangpedagoge Mieke Werger, Frans Bauer, Karl Kaspers en Ronald Visch draagt Dennis van der Kraan ook een steentje bij. Laatstgenoemde heeft ervoor gezorgd dat hij maar liefst 55 interviews bij Nederlandstalige radiostations mocht afleggen ter promotie van de voorganger ‘Dit is de dag’.

‘Vooral met Laurens, Mieke en Frans heb ik heel veel te maken. Het zijn stuk voor stuk fijne mensen om mee samen te werken. Ik ben overigens voornemens om ieder half jaar een nieuwe single te lanceren. Met de optredens gaat het gelukkig ook weer bergopwaarts. Daar ben ik erg blij mee. De beelden van de clip zijn geschoten bij Café d’Oranjeboom in Velp. De oud-Hollandse uitstraling van deze kroeg past perfect bij het nummer’, aldus Jorny.

De CDsingle ‘Als straks de kroeg weer open gaat’ is vanaf 4 mei 2022 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers (Kaska), is te bewonderen bij de bekende tv zenders en op Youtube.

Jorny Evers ‘Als straks de kroeg weer open gaat’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals:

https://lnk.fu.ga/jornyevers_alsstraksdekroegweeropengaat

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=PJgJeXILfaI

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jorny-evers/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring