Jorny Evers zingt in zijn nieuwe zomerse single over de Spaanse Zon en Vakantie!


Keer terug naar Nieuws

Als je Jorny Evers vraagt wat zijn favoriete vakantieland is dan geeft hij als antwoord Spanje. Met name Mallorca en La
Carihuela omschrijft Jorny als plekken waar hij onbezorgd kan genieten van het Spaanse leven. Het zou dit jaar zo maar
voor het eerst kunnen zijn dat je deze uit Arnhem afkomstige zanger ergens op één van die plekken ziet optreden. Hij heeft
namelijk al contacten gelegd met een aantal uitbaters van populaire kroegen. Zijn nieuwe single ‘Geef mij de Spaanse
zon’ is de vierde op rij die hij uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw producties. Vanaf dag 1 is het contact met Ronald Visch al goed. Vooral het nakomen van afspraken en de communicatie is volgens Jorny een sterk punt van Ronald. Datzelfde gevoel heeft hij ook met producer Laurens van Wessel en Frans Bauer. Beide mannen zijn dicht betrokken bij de totstandkoming van deze single.

Jorny:’ De klik die ik met Laurens en Frans heb is super. Ze weten precies welk soort liedjes het beste bij mij passen. De tekst van ‘Geef mij de Spaanse zon’ is geschreven door Tommy Lips. Hij was ook verantwoordelijk voor het feestnummer ‘Als straks de kroeg weer opengaat’ die in mei 2022 werd gepresenteerd. Ondanks dat mijn nieuwe single vlak voor carnaval verschijnt is het een productie die geschikt is om het gehele jaar door te zingen. Vooral de klanken van de Spaanse gitaar geven deze gezellige meezinger de juiste lading. Je wordt meteen vrolijk en dat was ook precies de bedoeling’.

Jorny vindt het belangrijk dat het totale plaatje moet kloppen. Dat geldt dus ook voor de videoclip. Samen met Karl Kaspers ging hij op zoek naar een geschikte locatie. Om de Spaanse sfeer te laten proeven is gekozen voor een Spaans tapasrestaurant. Uiteraard zorgt een leuke danseres voor de perfecte uitstraling.

De CD single ‘Geef mij de Spaanse zon’ is vanaf 18 januari 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip is te bewonderen bij de bekende tv zenders en op Youtube.

Jorny Evers ‘Geef mij de Spaanse zon’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie! Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/jornyevers_geefmijdespaansezon Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=sVWP80OkedQ Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jorny-evers/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring