Justen de Wildt en platenlabel Rood-Hit-Blauw maken mooi gebaar naar collega artiesten!


Keer terug naar Nieuws

Dat Justen de Wildt en Rood-Hit-Blauw Produkties een HIT hebben met  de nieuwe uptempo versie  van de voormalige track van de Lenco’s “Esmeralda” zal velen niet ontgaan zijn. Veel Radiostations hebben het lied in hun playlist opgenomen en draaien hem dagelijks.

Uiteraard had dit tot gevolg dat veel collega artiesten Justen en RHB vroegen om de originele orkestband van “Esmeralda”

Justen en RHB: Nu het liedje het zo goed doet en Justen zijn bekendheid heeft vergroot is het tijd de originele orkestband te delen met mijn collega artiesten!

Er is “slechts”éen klein verzoek:

Zodra je Esmeralda zingt op het podium zou het sportief zijn dat je bij het begin of aan het einde bekend maakt dat je deze orkestband hebt ontvangen van Justen de Wildt. Een filmpje hiervan posten en justen taggen zou uiteraard nog leuker zijn dan hebben alle partijen de promotie en het nieuws hiervan. Ik wens al mijn collega’s veel succes met dit leuke nummer en zie een reactie graag tegemoet via mijn socials!

De link naar de GRATIS orkestband: https://spaces.hightail.com/space/BHKziCnUQo

Linkje(s) naar Boekingen & Info Justen:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/justen-de-wildt/

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? info@roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring