Justen de Wildt komt met verfrissend voorjaarsliedje uit!


Keer terug naar Nieuws

Het is een feit dat de muziekcarrière van Justen de Wildt, met name door de grote hit ‘Esmeralda’, enorm is
gegroeid. Omdat Justen graag op de kaart gezet wil worden als een veelzijdige artiest die meer kan dat alleen
het uitbrengen van covers denkt hij daar serieus over na. Gelukkig wordt de 19- jarige zanger daarin gesteund door Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Inmiddels staat hij elk weekend meerdere keren op het podium om zijn zangkunsten te vertolken. Hij ziet zijn fanbase groeien en is ook erg benieuwd naar de reacties die zijn nieuwe single ‘Voorlopig’ op gaat leveren. Het nummer neigt qua stijl een beetje naar ‘Esmeralda’, maar door de verfrissende stijl én de toevoeging van een aantal live
instrumenten klinkt het behoorlijk zomers. Uiteraard horen daar ook accordeongeluiden bij en daarvoor is Manfred Jongenelis ingehuurd.

Tijdens een boeking kwam Justen in contact met multitalent Quincy Wilson. Naast DJ en zanger vulde hij z’n tijd met het (mede) produceren en schrijven van teksten voor Nederlandstalige artiesten. Inmiddels beheert hij een eigen studio in België en daar vonden dan ook de eerste gesprekken plaats over de nieuwe single ‘Voorlopig’.

Justen:’Eigenlijk voelde het eerste contact met Quincy heel goed. Het bleek al snel dat er een klik was die naar meer smaakte. Er werd een vervolgafspraak gemaakt om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Op het moment dat ik de studio inliep wist ik nog niet dat dit het begin was van mijn nieuwe single. Ik dacht eerst…ik ga even kijken en zien later wel verder. Dat liep echter heel anders. Quincy had ondertussen al contact gehad met Jeffrey Heesen waarin hij had aangegeven dat ik toe was aan vernieuwing. Jeffrey heeft hier heel goed over nagedacht en schreef de tekst en de melodielijn van ‘Voorlopig’. Na het beluisteren van de demo was ik meteen verkocht. Vooral het onderwerp “Voorlopig” sprak mij erg aan. Ik gaf groen licht om het traject een vervolg te geven en liep heel blij de studio uit. Ik ben echt megatrots op het eindresultaat. Het is vernieuwend en toch herkenbaar Justen de Wildt’.

De CD single ‘Voorlopig’ is vanaf 24 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Justen de Wildt: ‘Voorlopig’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/justendewildt_debajesklant

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/justen-de-wildt/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Nel van Olm. Ism. Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring