Karin Welsing De 46 jarige kermisexploitant en levenslied zangeres kondigt Nieuwjaarspresentatie en nieuwe single aan, deze verschijnt onder haar platenlabel RoodHitBlauw.


Keer terug naar Nieuws

Karin is van kinds af aan al fan van het levenslied en de smartlap, de 46-jarig kermisexploitante raakte al in haar jeugdjaren besmet met het echte levenslied. Toch brengt ze pas op 36 jarige leeftijd haar eerste single uit. Dit nadat zowel Henk Bernard als Jaques Herb haar vertelde meer te doen met haar zangcarriere. Vele singles en een prachtig album verder  is het nu tijd om de (nieuwjaars)presentatie van haar nieuwe single aan te kondigen.

Ronald (RHB):
Karin Welsing is puur en echt en vindt het levenslied prachtig om te vertolken. Liedjes met een verhaal en een echte boodschap waarin mensen zich kunnen herkennen, dat zijn Karins favoriete liedjes. Dit genre ligt dicht bij haar als persoon en is haar op het lijf geschreven! Tijdens een optreden is het bijzonder om te zien hoe ze fans kan ontroeren en raken met muziek, met teksten met een lach en een traan. 
Een mooi feit en een bevestiging dat Karin omarmt wordt door haar fans is dat haar album de top 100 binnenkwam op nr. 17 en maar liefst 9 weken genoteerd stond.

De Nieuwjaarspresentatie van Karin haar nieuwe single zal plaatsvinden op
5 januari 2020 in Cafe de Sjang Graafseweg 141, Den Bosch
Entree is € 10,- incl. nieuwe single.

Meer informatie is te vinden op de facebook pagina van Karin: https://www.facebook.com/karin.welsing
of bel direct voor kaarten met 06 – 54680379  (Vol = Vol)

Mede door  haar talrijke fans is Karin uitgegroeid tot een succesvolle artieste binnen het levensliedcircuit, Karin is hard op weg in de voetsporen te treden van grootheden als de Zangeres Zonder Naam, Marianne Weber of Stella.

Het levenslied leeft…..!!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring