Karin Welsing volgt haar hart met gevoelig levenslied


Keer terug naar Nieuws

In de afgelopen jaren kreeg Karin Welsing uit diverse hoeken liedjes aangeboden als opvolger voor haar in 2016 gelanceerde single ‘M’n beste vriendin’. De levensliedzangeres kon haar hart daar niet inleggen omdat ze vindt dat ze ‘het gevoel’ moet kunnen overbrengen. Dat gevoel heeft ze met haar nieuwe single ‘Waar is je hart’ absoluut wel. Als vanouds verschijnt het nummer bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.

De oorspronkelijke versie van ‘Waar is je hart’ stond op het 12 jaar oude album ‘Met gevoel’ van Corry Konings. ‘Eigenlijk heb ik alles te danken aan mijn man Piet. Hij hakte de knoop door en belde met Patrick Schouten van de TMS studio uit Rijen om een afspraak te maken. Tijdens het gesprek vertelde ik dat ik het gevoel had dat een snellere versie beter bij deze tijd zou passen dan het originele luisterliedje. Patrick heeft vervolgens vier verschillende stijlen geproduceerd. Ik denk dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Het is een echt Karin Welsing nummer dat in je hoofd blijft hangen’, aldus de uit Rumpt afkomstige zangeres.

Karin gaat ervan uit dat het niet weer drie jaar gaat duren voordat ze de studio induikt. ‘Een overvloed aan singles is niet goed, maar zolang niets van je horen ook niet. Tijdens m’n optredens die de afgelopen jaren gewoon onverminderd door zijn gegaan, kreeg ik van m’n fans ook vaak de vraag wanneer er iets nieuws kwam. Daarom denk ik dat ik binnenkort al op zoek moet gaan naar de opvolger’, glundert Karin.

De CD single “Waar is je hart’ is vanaf 6 januari 2020 verkrijgbaar op de bekende platforms. Een bijpassende videoclip is gemaakt door Robert RTV Media

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/karin-welsing/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=t043tUwnDJs

Spotify: https://open.spotify.com/track/6olxtzqVZ25SUiNuR19XqY?si=1wRtq5ZPT6Wb2OGF71iEGg

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/waar-is-je-hart-single/1491909274

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/123298272

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=64671

Karin Welsing…………alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring