KonFetTi gaat door in nieuwe samenstelling en transformeert zich tot feestduo


Keer terug naar Nieuws

Een frisse wind, een nieuwe zangeres, een nieuwe single, een nieuwe koers! KonFetTi zet zich anno 2022 opnieuw op de kaart.

Na 5 toffe jaren vindt zangeres Leonie Wintjes het tijd voor nieuwe
uitdagingen en maakt plek voor een nieuw gezicht binnen de groep:
Fleur! De in Lent woonachtige creatieve duizendpoot Fleur Janssen
zingt, acteert en startte na haar opleiding fotografie als fotograaf haar
eigen Studio Fleur Janssen. De unieke combinatie tussen fotografie
en passie voor muziek en theater maakt voor Fleur het creatieve
cirkeltje rond. Het project KonFetTi is een initiatief van Helmondse
zanger & entertainer Aaron Dijsselbloem en kent inmiddels een 10-jarig bestaan. Het werd begin 2012 opgericht in samenwerking met management en boekingskantoor ITB Entertainment Group en platenlabel Rood-Hit-Blauw Produkties. KonFetTi profileerde zich de eerste jaren voornamelijk als kinderact. Oorspronkelijke zangeres Kim Jansen vormde samen met Dijsselbloem de eerste jaren KonFetTi en brachten 2 singles op de markt, ‘Konfetti Barst Los!’ en ’24-7-365′. Begin 2016 maakte Kim plaats voor zangeres Leonie Wintjes waarmee Aaron ook 5 jaren optrad. Met Leonie werden maar liefst 4 singles uitgebracht, ‘Ik Blaas Een Kusje’, ‘Zomer’, ‘Dans De Tralala’, en ‘Jij & Ik’. Nu anno 2022 is Leonie toe aan nieuwe uitdagingen en is onlangs het spreekwoordelijke stokje overgegeven aan Fleur.

Ook gaat KonFetTi een wat bredere koers varen: van kinderduo naar Nederlandstalig feestduo! Dit wil uiteraard niet zeggen dat de kids vergeten worden. “KonFetTi is voor iedereen!”, roept Aaron enthousiast, “iedereen mag het leuk vinden, jong en oud, we gaan onze horizon verbreden en een breder publiek aanspreken. Waar een feestje is, is KonFetTi!”

Dit alles brengt natuurlijk ook een nieuwe single met zich mee: er is gekozen voor een cover van Bonnie St. Claire & Ron Brandsteder, ‘Dokter Bernhard’ – een van haar grootste klassiekers in een nieuw feestjasje – met heel veel KonFetTisaus eroverheen.
‘Dokter Bernhard’ is opgenomen bij TMS Studio te Gilze-Rijen onder leiding van Patrick Schouten.Het lied leent zich natuurlijk voor een hilarische videoclip met een vette knipoog. Deze is gerealiseerd door Erland Films Eindhoven, onder leiding van Fabian van Dongen. De clip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.

Aaron en Fleur zijn uiteraard te volgen op TikTok en Instagram. Beide accounts zijn te vinden via @konfettiduo

De CD-single ‘Dokter Bernhard’ is vanaf 30 maart 2022 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.
KonFetTi “Dokter Bernard”….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/konfetti_dokterbernhard Link naar Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=anN3f5xTrpA

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/konfetti/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring