Leon Basley brengt levenslied met een pakkende tekst!


Keer terug naar Nieuws

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties kondigde twee weken geleden aan dat na een radiostilte én elkaar enigszins uit het oog verloren te zijn geraakt een vernieuwde samenwerking is aangaan met Leon Basley. De bedoeling is om de komende jaren meerdere singles en wellicht een album uit te brengen. Daarnaast wordt er hard gewerkt om zijn muzikale carrière een verfrissende boost te geven.

Als eerste is het levenslied ‘Het is beter zo’ landelijk gereleased. De droevige tekst is geschreven door Alie Bakker. ‘Ik wilde een levenslied met een pakkende tekst. Die opdracht heeft Alie voortreffelijk uitgewerkt. Het draait om een gezin dat uit elkaar gaat en het beste voor heeft met de kinderen. Ze heeft het perfect verwoord. Wat dat aangaat is zij toch één van de beste tekstschrijvers in het Nederlandstalige circuit’, meent Leon.

De 43 jarige zanger uit Bergen op Zoom is naast zanger 2 dagen per week werkzaam in de zorg. De rest van z’n tijd besteedt hij aan z’n andere passies; muziek maken en het publiek vermaken. Dat gaat hem goed af. Dat bleek ook wel tijdens de releaseparty die afgelopen zondag plaatsvond bij De Kwast in zijn geboorteplaats St. Willebrord. Van heinde en ver kwamen zijn fans af op dit geslaagde evenement.

Een mooie bijpassende clip is gemaakt door Robert RTV Media.

De CD single ‘Het is beter zo’ is vanaf 18 november 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/leon-basley/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=LJ4a7D1rv8Q

Spotify: https://open.spotify.com/track/2YmUsmGnHOwOzyLxYf8SLJ?si=XB5o32f1SEGqfHrlufNEmQ

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/het-is-beter-zo/1487447685?i=1487447687

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/118200372

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113888092

Leon Basley…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring