Leon Basley keert terug op platenlabel Rood-Hit-Blauw!


Keer terug naar Nieuws

Leon bracht in 2010 zijn single met een dubbele A-kant ‘Hé’ en ‘Ik wil nu echt dat je gaat’ al succesvol uit onder het RHB label.

Na een radiostilte en elkaar enigszins uit het oog verloren te zijn geraakt is er nu het heugelijke feit dat Leon en RHB een vernieuwde samenwerking aangaan en Leon getekend heeft om zijn komende plaatjes op het RHB  label  uit te brengen en zijn carrière.

De nieuwe single van Leon zal gepresenteerd worden op 17 November in Hotel-Cafe De Kwast te St. Willebrord. Uiteraard treden er weer leuke artiesten op en de kaarten kosten € 10,- waarbij de single inclusief is.

Leon:

Ik vind het bijzonder leuk om weer terug te keren op het RHB label, er werd na mijn telefoontje met Ronald snel geschakeld en het nodige werd in gang gezet om mijn single op tijd af te krijgen. Ook Hans Denans bedank ik voor de snelle actie wijzigen van het artwork

Meer nieuws over de single van Leon volgt rondom de landelijke release op 18 november!

Link naar boekingen & info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/leon-basley/     Tel: 06 –17456563

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring