Leon van Delft hoopt nog lang niet uitgeteld te zijn……


Keer terug naar Nieuws

 

Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt een gezellige bewerking van ‘De mooiste jaren die komen nog’. De originele versie van Frans Bauer dateert uit 2013 en is nu door Leon van Delft in een nieuw jasje gestoken  In de studio van Roy Otters nam Leon een  piratenversie op van dit lied waar iedereen vrolijk van wordt. Zet de stoelen aan de kant en maak ruimte op de dansvloer. Dit gaat ongetwijfeld gebeuren als de plaat uit de luidspeakers knalt.

Leon van Delft kan opgelucht ademhalen en hoopt dat nog vele jaren te kunnen doen. Bij de 48 jarige zanger uit Katwijk werd enkele maanden geleden longkanker geconstateerd. Op dat moment zat er een tumor van 7 cm in z’n longen die succesvol is verwijderd. Momenteel ondergaat hij nog een chemokuur en is bezig met revalideren. Hij is zijn vriendin erg dankbaar dat zij hem naar het ziekenhuis stuurde.

Ik heb het gevoel dat ik na de operatie meer longinhoud heb gekregen. Dat komt het zingen absoluut ten goede. Dit alles heeft me aan het denken gezet. Helemaal toen Roy Otters mij zijn nieuwe single liet horen. De tekst sprak me erg aan en ik gaf aan dat dit lied erg toepasselijk was. Roy ging overstag en gunde mij het lied. Vooral de zin ‘We zijn niet uitgeteld, we zijn er nog’, spreekt boekdelen. Ik wist niet eens dat Frans Bauer dit nummer ooit had uitgebracht. De tekst is hetzelfde gebleven, maar het arrangement is compleet verbouwd. De ouderwetse sound herbergt de warmte van vroeger’, meent Leon.

Leon is bezig om zo langzamerhand zijn zangcarrière weer op te pakken en dat gaat hem goed af. Veel succes heeft hij ook als look-a-like van André Hazes. Niet alleen in Nederland, maar ook in België vertolkt hij deze act.

De CD single ‘De mooiste jaren die komen nog’ is vanaf 27 juli 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Leon van Delft ……alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/leon-van-delft/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XjOrsAwHWoM

Spotify: https://open.spotify.com/track/2Sf784p1KYx99W5X8ikSEN?si=CdW_D9GwQayQ21QtqQConw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/de-mooiste-jaren-die-komen-nog-single/1474079621

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/104883232

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113840883

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring