Lesley Rosbach lanceert zijn 2e single!


Keer terug naar Nieuws


Haarlemmer Lesley Rosbach presenteerde afgelopen voorjaar zijn debuutsingle ‘Wie ben jij dan?’. Nadat hij de opvolger ‘Wat doe je nou?’ had ingezongen, tekende de 21-jarige zanger onlangs een overeenkomst met Rood-Hit-Blauw produkties van Ronald Visch. Al op jeugdige leeftijd ontdekte Lesley dat werken met z’n handen zijn ding was. Inmiddels is hij gediplomeerd timmerman. Als hij eens de microfoon oppakte, dan kreeg hij steeds vaker het advies meer met het zingen te gaan doen. Al op zijn 15e schreef de toen nog volkomen onervaren Lesley zich in voor het televisieprogramma “Bloed Zweet en Tranen”, hoewel hij de TV-shows niet haalde, was hij hiermee wel weer een ervaring rijker.
Voor feestjes en partijen wordt hij steeds vaker gevraagd te komen zingen. Hierdoor ontstond uiteindelijk ook de wens een eigen single te gaan opnemen. Onlangs presenteerde hij afgelopen mei in een Haarlems café, dan ook zijn eerste plaat. En nu na het tekenen van zijn contract bij Rood-Hit-Blauw in Nijkerk, ligt zijn nieuwe single ‘Wat doe je nou?’ klaar om landelijk gelanceerd te gaan worden. “Kom bij me en laat zien wat liefde is.. ik wil alleen maar jou’, zo is te horen op deze trendy en gepassioneerde dansplaat waarbij Kaska Producties een passende videoclip opnam, en Studio WEM de opname verzorgde. Lesley Rosbach.. we gaan in de toekomst ongetwijfeld nog veel van hem horen!
Lesley Rosbach – Wat doe je nou…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
De CD single ‘Wat doe je nou?’ is nu verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.
Info & Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/lesley-rosbach/
Youtube: https://youtu.be/Bi6uWty71Jw
Apple Music/ITunes: https://itunes.apple.com/nl/album/wat-doe-je-nou-single/1440020774
Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615507795
HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=3048340

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring