‘Leven hier met jou’ van Fred van Gerven swingt de pan uit


Keer terug naar Nieuws

Fred van Gerven moest onlangs een keuze maken op welk label hij z’n nieuwe single ‘Leven hier met jou’ wilde uitbrengen. Na diverse gesprekken gevoerd te hebben bleek dat Rood-Hit-Blauw produkties als beste keuze uit de bus kwam.

De basis van ‘Leven hier met jou’ wordt gevormd door een 50 jaar oud Amerikaans nummer. Fred geeft aan dat het oorspronkelijke lied hem inspireerde en hij schreef zoals gewoonlijk zelf de tekst. ‘Ik vind het erg leuk om zelf songteksten te schrijven. Ooit heb ik het door iemand anders laten doen. Die was net zo mooi, maar uit ervaring kan ik spreken dat je een eigen tekst toch eerder oppakt. Bovendien vind ik het een bijzonder leuke vrijetijdsbesteding. Mijn nieuwe single gaat over de liefde waarin een mooie vrouw centraal staat. Met dat in mijn gedachten bouw ik er een tekst omheen. Samen met het complete team van Sonic Solutions werden daarna de puntjes op de i gezet. Het arrangement is 1 minuut langer geworden dan de originele versie’, glundert Fred.

Met de inzet van tal van echte instrumenten die allemaal zijn ingespeeld door topmuzikanten levert dat volgens Fred kippenvelmomenten op. ‘Het liedje swingt aan alle kanten. De klanken van de accordeon moet iedereen uit de stoel trekken. Ik denk dat ik de doelgroep (35 plus) hiermee wel ga raken’. Op het podium heb ik het lied nu twee keer gezongen en dat leverde al mooie reacties op. Ook het publiek, dat getuige was tijdens de clipopname door Jaap van Didden, applaudiseerde spontaan’, aldus de uit Schiedam afkomstige zanger.

De CD single ‘Leven hier met jou’ is vanaf 16 oktober 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Fred van Gerven…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/fred-van-gerven/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YT-ZJA0prfE

Spotify: https://open.spotify.com/track/1mZ8E9PnO4E5MeydI9Sj5G?si=i_Cya2WrRHSuPj3ymzWqdA

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/leven-hier-met-jou/1483074076?i=1483074077

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/114553032

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113876252

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring