Linda Tapken komt met een bijzonder leuk Boerenpop liedje…een nieuwe trend?


Keer terug naar Nieuws


Pop, Rock, Country, Folk, Meezingers.. Linda Tapken weet er wel raad mee! De Drentse is al meer dan 10 jaar actief in het circuit met verscheidene singles en een album op haar conto. In 2006 verscheen haar allereerste muzikale wapenfeit met de release van haar debuutsingle ‘En ik sta daar verbaasd naar te kijken’. Ondanks dat ze er eventjes tussenuit is geweest om een gezin te stichten met de geboorte van een dochter en later ook een zoon, wordt ze nog altijd gezien als een zeer groot talent.
Onlangs koos Linda voor het Rood-Hit-Blauw label om haar nieuwe liedje ‘Boerenmeid’ uit te gaan brengen. Dit tot groot enthousiasme van platenbaas en talentscout Ronald Visch die meteen overtuigd raakte van de mogelijkheden van Linda ’s jongste product. De zangeres is zelf verantwoordelijk voor zowel de tekst, muziek als de opnames van ‘Boerenmeid’. De ingrediënten van de nu al spraakmakende video? Bier, hooi, een tractor en… allemaal meiden! En het liedje? Gepassioneerde, onderscheidende en swingende boerenpop met karakteristieke teksten! Linda Tapken.. geen modepop maar gewoon lekker ruig als boerenmeid plankgas door het bos!

De CD single ‘Boerenmeid’ is verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.
Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/2BAFUt2EYBSArQMldrS6wD

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614882007

Itunes/Apple: https://itunes.apple.com/nl/album/boerenmeid-single/1378614274

Link naar HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/zoeken?keyword=linda+tapken+boerenmeid

Linda Tapken “Boerenmeid”…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring