Lot van Santen presenteert opvallende single ‘Leef je leven’


Keer terug naar Nieuws

Voor Lot van Santen betekent de titel van haar nieuwe single ‘Leef je leven’ veel meer dan deze drie woorden. Dat is uiteindelijk ook de reden geweest dat ze pas in 2021 haar debuutsingle ‘Dicht bij mij’ lanceerde. Inmiddels ziet het leven van Lot er heel anders uit en volgt ze haar eigen pad. Muzikaal gezien had ze ook een doel en met ‘Leef je leven’ is dat plan gelukt. Ook deze single verschijnt bij Rood-Hit-Blauw Producties. Met name de betrokkenheid en transparante manier van werken die Ronald Visch hanteert spreekt Lot erg aan.

“Leef je leven, laat je hart maar slaan want het is jou gevoel, laat het maar over gaan”. Met die zinsnede blikt ze als het ware terug op haar eigen leven. Drie jaar geleden nam Lot moedig het besluit om na een relatie van 18 jaar te gaan scheiden. Op een gegeven moment was het klaar en ben ik mijn eigen pad gaan volgen. Dat was ook de reden dat ik op latere leeftijd begon aan een zangcarrière. Samen met producer Roy Otters heb ik een discussie gevoerd over m’n nieuwe single. Ik gaf aan dat ik een andere weg in wilde slaan en geen standaard productie wilde hebben. Omdat ikzelf ben opgegroeid met muziek uit de jaren ’90 wilde ik de bekende beat uit die tijd in het nummer verweven hebben. De tekst spreekt vervolgens boekdelen. Het is een powernummer geworden waar ik erg blij mee ben. Ik hoop dat dat veel mensen die in hetzelfde schuitje als mij zaten hier de kracht uithalen en ook die stap durven te nemen. Je moet overal schijt aan hebben en gewoon doen wat jij wilt’, meent Lot.

Lot heeft ondertussen een nieuwe man gevonden die wél in haar gelooft en haar steunt in alles wat ze doet. Ruim 3 maanden geleden begon haar leven er nog weer heel anders uit te zien vanwege de geboorte van hun zoontje Luuk.

De CD single ‘Leef je leven’ is verkrijgbaar vanaf 17 augustus 2022. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Hierin is te zien dat je veel cadeautjes in je leven krijgt, maar dat je ze deze niet altijd opent.

Lot van Santen: ‘Leef je leven’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/lotvansanten_leefjeleven

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/lot-van-santen/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring