Marco Carolus laat met ‘Nu heb ik jou’ een andere kant van zichzelf zien!


Keer terug naar Nieuws

Na vele jaren après-ski en feestmuziek te hebben uitgebracht gooit Marco Carolus het roer om. De zanger die als bijnaam ‘Die kale’ heeft, brengt z’n nieuwe single ‘Nu heb ik jou’ uit bij Rood-Hit-Blauw producties. Hij omschrijft de gekozen stijl als Disco Fox. De tekst heeft Marco zelf geschreven en de opnames vonden plaats bij Strictly Music o.l.v. Peter van Nierop. Net zoals bij al z’n vorige producties is ook bij deze opname gekozen voor een live-instrument. Deze keer staat de saxofoon in de schijnwerpers. Volgens Marco geeft dat nét iets meer warmte dan alleen maar de samples uit de computer.

Om een goede route naar succes uit te stippelen werd een afspraak gemaakt met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Naast ‘Nu heb ik jou’ zullen de komende singles, waarvan de volgende al in juni/juli, ook op dit label verschijnen’, onthult Marco.

Marco vindt het belangrijk dat een lied ‘iets moet vertellen’. Hij vergelijkt het als een soort boek die je in 3.5 minuut vertelt aan de mensen. ‘Overigens heeft de tekst van ‘Nu heb ik jou’ niets met mijn persoonlijke leven te maken. Het gaat over een persoon die al lange tijd op zoek is naar een droomvrouw. Dat komt hem natuurlijk niet aanwaaien, maar vanuit het niets is ze daar dan toch……! Opvallend is het gesproken stukje tekst dat tussen het zingen door te horen is. Dat soort ‘bruggetjes’ komt bijna niet meer voor’, meent Carolus.

De CD single ‘Nu heb ik jou’ is vanaf 10 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Peter van Nierop, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marco Carolus….’Nu heb ik jou’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://ffm.to/nuhebikjou

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=spIKIT1I_pI

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-carolus/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring