Marco Kimsen bewondert een vrouw in al haar facetten…


Keer terug naar Nieuws

  DRIEMAAL IS SCHEEPSRECHT !

De Vlaamse zanger Marco Kimsen laat er dit jaar geen gras over groeien. Met zijn nieuwe song ‘Twee keer jou’’ komt de teller op drie singles in 2019 . In België is hij al vele jaren een geliefde zanger en dankzij Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties is de naamsbekendheid van Marco ook in Nederland aan het groeien. Samen hebben ze er alle vertrouwen in dat de aanhouder wint.

Bij L.D.G. Produkties in het Belgische Herenthout spraken producers Lex de Groot, Roel de Ruijter en Marco over een nieuwe te bewandelen weg. Het doel was een stijl te ontwikkelen die moderner moest zijn dan de traditionele schlagerliedjes, smartlappen en tranentrekkers. Ze hebben veel liedjes beluisterd en een mix van stijlen gecombineerd. En of het is gelukt !

‘‘Het nummer gaat over het bewonderen van alle facetten van een vrouw. Dat is natuurlijk een favoriet onderwerp van veel mannen. Voor de videoclip is Sofie Weiss benaderd. Deze Vlaamse actrice heeft al een aantal rollen gespeeld in Belgische televisieseries en films.  De opnames van de clip vonden plaats in een 16e eeuwse kelder met diverse kamers. Ik zit rustig in een luxe zetel en ik bezing op passionele wijze de liefde voor mijn vrouw. Tijdens de opname zijn er speciale effecten toegevoegd die nog nooit zijn vertoond’, meldt Marco.

De CD single ‘Twee keer jou’  is vanaf 23 oktober’ 2019 verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-kimsen/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=hLkYguk6l20

Spotify: https://open.spotify.com/track/3fjcwIx1XXaQv1HcYvPcmp?si=rHwngrc5QpW225TppK4lSA

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/twee-keer-jou/1484063153?i=1484063154

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/115577422

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113879355

Marco Kimsen……alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring