Marco Kimsen staat stil bij ‘Als ik morgen niet meer wakker word’


Keer terug naar Nieuws

De vlaamse zanger/ entertainer Marco Kimsen werd in 2018 geconfronteerd met twee sterfgevallen. Op een gegeven moment bedacht hij zich van dat het heel erg moet zijn als je s’ ochtend niet meer wakker wordt. Een fractie later kreeg hij het idee om misschien wel een nummer uit te brengen met de titel ‘Als ik morgen niet meer wakker word’. Hij nam contact op met z’n productieteam, bestaande uit Charlotte Therssen, Roel de Ruyter en Lex de Groot die zijn idee verder uitwerkten.

Ondanks het trieste onderwerp is het resultaat een vrolijk liedje geworden. Het motto ‘pluk de dag’ wordt dan ook uitgebreid aangehaald. ‘Als ik morgen niet meer wakker word, ach ja, het leven is altijd veel te kort. Maar het was een hemelse tijd , dus hef het glas op mij. Met andere woorden geniet van elke dag’…..

Toch staat Marco even stil bij wat hem is overkomen. In het dagelijkse leven is hij verzekeringsagent in België. ‘Ik werd op 14 augustus door een klant gebeld om een afspraak in te plannen. Omdat 15 augustus in België een Nationale feestdag is, stelde ik voor om hem de 16de te bellen. Hij pakte z’n telefoon niet op. Achteraf hoorde ik dat de klant was overleden. Enkele weken later stierf een man bij ons in de straat op jonge leeftijd’. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik ben daarom erg blij met de geboorte van ‘Als ik morgen niet meer wakker word’.

Omdat Marco in 2018 via het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch z’n zomersingle ‘Ik hou van alles wat je doet’ in Nederland lanceerde besloot hij om ook z’n nieuwe plaat niet alleen in België, maar ook weer in Nederland uit te brengen.

De CD single ‘Als ik morgen niet meer wakker word’ is vanaf ‘16 januari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Marco Kimsen; ‘Als ik morgen niet meer wakker word’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Links:
Boekingen & Info: +32 475503232 / https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-kimsen/
Youtube: https://youtu.be/pMdg4jfDEmA
Spotify: https://open.spotify.com/track/1nRTd6HWYFZAxrFmqgvBc4?si=o5aBF7KcR72xnlPlET1GIw
Apple Music/ITunes: https://itunes.apple.com/nl/album/als-ik-morgen-niet-meer-wakker-word/1449477966?i=1449477968
Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/616038614
HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/zoeken?keyword=als+ik+morgen+niet+mee+wakker+word

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring