Marco Schouten brengt ‘B’ kant lied ‘Ik ben vrij’ in een 2024 versie uit.


Keer terug naar Nieuws

Marco Schouten had bij het uitbrengen van z’n vorige single ‘Ik luister liever naar m’n eigen gezeik ’al aangegeven dat hij met z’n huidige producer, Jeroen Dirksen, een 2.0 versie wilde maken van een eerder opgenomen lied. Marco kreeg natuurlijk van een aantal fans de vraag gesteld welk nummer dat zou worden, maar dat heeft hij lang voor zich gehouden. Marco heeft natuurlijk een groot aantal liedjes die, vanwege de sterk verbeterde technieken, in aanmerking zouden komen voor een upgrade, maar ook daar heeft hij met Jeroen Dirksen over gesproken. Onlangs plaatste Marco de aankondiging op Facebook dat ‘Ik ben vrij’ betrof en vanaf dat moment was de druk er voor hem af. Dat leverde hem leuke reacties op. Toch blijft het voorlopig bij deze éne track die nieuw leven ingeblazen wordt. Het is overigens de tweede single die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt. De samenwerking met platenbaas Ronald Visch bevalt Marco perfect en daarom heeft hij er ook alle vertrouwen in dat de promotie van deze single voorspoedig zal verlopen.

Marco: ‘Ondanks dat de lancering van ‘Ik ben vrij’ best wel een tijdje op zich heeft laten wachten, heb ik op andere vlakken totaal niet stilgezeten. Ik heb qua optredens een heel druk jaar achter de rug. Vooral tijdens de carnavalsperiode is het gekkenwerk, maar als ik zie wat ik daarvoor terugkrijg, geeft mij dat voldoening. Op het moment dat de eerste versie van ‘Ik ben vrij’ verscheen was ik erg tevreden over de productie. In de loop van de jaren is er veel veranderd en kon de opmerking van Jeroen dat hij het arrangement van dit lied wel kon aanpassen aan deze tijd natuurlijk geweldig. Er zijn een paar instrumenten aan toegevoegd zodat het geheel nu veel voller klinkt. Aan de tekst, die destijds door René Beunders is geschreven, is niets veranderd. Het is even afwachten hoe de radiostations reageren. Het is geen garantie dat ze het nummer opnemen in hun playlist, maar als ze mij iets willen gunnen is dit het moment.’

De cd-single ‘Ik ben vrij’ is vanaf 1 mei 2024 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marco Schouten ‘Ik ben vrij’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/marcoschouten_ikbenvrij

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=SfHbza7LaJs

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-schouten/

———————————————————————————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring