Marco van Gerwen na 8 jaar terug met prachtige ballad ‘Was jij nog maar hier’


Keer terug naar Nieuws

Het was producer/componist/tekstschrijver Marco Luesink van Studio Evolution uit Wehl die Marco van Gerwen aanspoorde om z’n nieuwe single ‘Was jij nog maar hier’ uit te brengen bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Volgens van Gerwen verliep het kennismakingsgesprek op het kantoor van Ronald Visch in Nijkerk heel ontspannen. Beide partijen zagen een samenwerking wel zitten.

‘Was jij nog maar hier’ is een prachtige ballad die op de huid van Marco is geschreven en geproduceerd door Luesink. ‘De tekst is verweven uit twee gebeurtenissen die ik heb meegemaakt. Allereerst het overlijden van m’n moeder dat inmiddels al 30 jaar geleden plaatsvond. Daarnaast is er op relationeel gebied het één en ander gebeurd dat me niet in de koude kleren is gaan zitten. Marco Luesink heeft dat op voortreffelijke wijze weten te verwoorden. Ondanks dat het een compleet nieuwe productie is, klinkt het het heel vetrouwd. Dat was ook de eerste reactie van Ronald Visch’, onthult Marco.

Het is inmiddels 8 jaar geleden dat Marco voor het laatst iets van zich heeft laten horen. Destijds nam hij i.s.m. Eric Dikeb en Kees Tel de feestplaat ‘Nee je hoeft niet meer te dromen’uit. Dat resulteerde in veel optredens in Nederland. Op een gegeven moment kon hij dat met z’n werk niet meer combineren en besloot te stoppen met zingen. Marco nam de tijd voor zichzelf en leerde elf maanden een nieuwe partner kennen. Er werd natuurlijk gesproken over zijn muzikale verleden, het begon weer te kriebelen. Omdat hij in het verleden ook had samengewerkt met Marco Luesink, besloot hij daar een afspraak mee te maken. Daarnaast zijn er ook al plannen gemaakt voor een opvolger.

De CD single ‘Was jij nog maar hier’ is vanaf 23 september 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marco van Gerwen ‘Was jij nog maar hier….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://fuga.ffm.to/wasjijnogmaarhier

Link naar Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ufg6u42NpqA

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-van-gerwen/

Voor de redactie(s):
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490
RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring