Margretha heeft met ‘Een groot wonder’ een vrolijk en blij lied in handen


Keer terug naar Nieuws

De samenwerking die Margretha enkele maanden geleden aanging met producer Hans Aalbers krijgt met haar nieuwe single ‘Een groot wonder’ een vervolg. Het verschil tussen de demo, die Roland Verstappen met zijn gitaar heeft gemaakt’ en het eindproduct is enorm groot. Margretha omschrijft het nummer zelf als een vrolijk en blij countrylied met een fantastische tekst die ook door Roland Verstappen is geschreven. Uiteraard verschijnt ook deze single weer bij Tunes (onderdeel van Rood-Hit-Blauw producties).

Margretha:’ Het is weer anders dan anders en dat komt omdat ik het leuk vind om telkens verschillende dingen te maken. Hans Aalbers is zo’n persoon waarmee ik de laatste tijd samen aan het produceren ben geraakt. Daar komen regelmatig andere liedjes uit met andere geluiden. In eerste instantie was ik thuis al begonnen met het schrijven van de tekst. Om de één of andere reden lukt me dat beter voor andere artiesten dan voor mezelf. Gelukkig nam Roland deze taak van mij over. Alles wat hij beschreven heeft past en hoort bij mij. Van de oorspronkelijke melodielijn is overigens weinig van overgebleven. Dat is misschien wel de belangrijkste reden dat ik met Hans samenwerk. Hij weet me telkens te verrassen met zijn muzikale hoogstandjes. Vooral de viool en gitaargeluiden maken het echt af. Ik denk dat ik binnenkort maar een paar cowboylaarzen en een hoed aanschaf om het plaatje compleet te maken’…..

De komende maanden kun je veel van Margretha verwachten. Margretha is met leuke en spannende dingen bezig. Daarnaast zal Margretha ook op tv te bewonderen zijn en een grote onthulling doen.

De CD single ‘Een groot wonder’ is vanaf  26 oktober 2022 overal verkrijgbaar. De clip, opgenomen door Joey van der Bilt zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Margretha: ‘Een groot wonder’…..Alweer een Tunes produktie!

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=4aoN_Gqs5k4

Links naar liedje: https://lnk.fu.ga/Margretha_Eengrootwonder

————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Tunesinfo@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring